كلينيك ليزرموهاي زائد , كلينيك ليزر مو , ليزر موهاي زائد , قيمت ليزر مو
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
پيوندهای روزانه
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 211
دیروز : 184
افراد آنلاین : 2
همه : 26645

معمولا براي انتقال و افزايش فشار آب از اين مجموعه بوستر پمپ هاي سري  GXS،GMD،GTKX و GHV كه براي كاربرد هاي زير طراحي شده اند استفاده مي شود.

  • ساختمان هاي عمومي
  • آپارتمان ها
  • خانه شخصي
  • مجتمع هاي ساختماني
  • آبياري حياط ، باغ و ويلا و . . .

با استفاده از دو نوع بوستر پمپ هاي افقي گريز از مركز و يا نوع عمودي آن با مجموعه بوستر پمپ هاي سري GXS،GMD،GTKX و GHV) مونتاژ مي شود. قسمت مكش و لوله هاي تحويل توسط بوستر پمپ ها به يك ديگر متصل اند و بر روي تك پايه ثابت هستند. با استفاده از دريچه هاي تنظيم و دريچه هاي چك بوستر پمپ ها به لوله متصل مي شوند. با استفاده از يك طبقه بندي خاص پانل هاي حفاظت الكتريكي و كنترل به صورت بسته اي به هم نصب شده است. بوستر پمپ هاي ساخت شركت LOWARA  به دو صورت سرعت ثابت (GXS,GMD)و سرعت متغير (GTKS,GHV) موجود است.

كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با قيمت انواع بوستر پمپ : ليست قيمت بوستر پمپ

 

گزينش و انتخاب بوستر پمپ مناسب

هنگام انتخاب يك مجموعه بوستر پمپ شرايط زير بايد در نظر گرفته شود :

  • بايد با توجه به ميزان جريان و فشار نيازمندي هاي سيستم صورت بگيرد.
  • نبايد كه بوستر پمپ بيش از اندازه بزرگ باشد.
  • بهتر است تا از نصب و هزينه هاي در حال اجراي غير ضروري به طور حتم اجتناب كنيد.

در سيستم هاي توزيع آب به طور كلي، مصرف آب بايد كه به صورت “متغير” باشد با وجود اين كه در طول روز  و در بازه ي خاصي دوره مصرف به اوج مي رسد. البته كه اين اتفاق با توجه به نوع استفاده هاي مسكوني، در صبح و اكثراً در شب رخ ميدهد. بايد درباره تعريف جريان در اين نوع سيستم بگوييم كه اين تعريف وابسته به مقدار مصرف روزانه ي كاربر است.

مجموعه بوستر پمپ هاي دو گانه – انتخاب پمپ ها

چه بوستر پمپي براي انتخاب مناسب است ؟

بايد بگوييم كه انتخاب بوستر پمپ مناسب در حالت كلي، بستگي به نقطه ي شروع به كار سيستم دارد، كه اين در واقع بالا ترين حالت ممكن در سيستم است. همان طور كه به طور معمول حداكثر تقاضا در مدت زمان كوتاهي طول مي كشد، در اين صورت پمپ نيز بايد قادر به برآوردن درخواست در طول خدمت خود باشد. اگر كه در اين مورد تغييرات بالا باشد، براي انجام كار از  مجموعه بوستر پمپ هاي سرعت متغير  ترجيح داده مي شود كه استفاده شود. (  GTKS ، GHV )

بر اساس منحني هاي عملكرد، انتخاب بوستر پمپ باعث ايجاد حداكثر بازده در سيستم مي شود. و همچنين كه پمپ ها بايد عمل كرد خود را بر اساس عمل كرد واقعي خود تضمين كنند. از آنجا كه با توجه به حداكثر مصرف ممكن مجموعه ي بوستر پمپ ها اندازه گيري مي شود ، از همين رو هم بهتر است تا كه در پمپ نقطه ي شروع به كار در منطقه سمت راست منحني كارايي قرار گيرد در صورتي كه، كاهش مصرفي وجود داشته باشد ، در اين حالت هم راندمان بالا باقي بماند.

اگر كه در منحني مشخصه بوستر پمپ ما يك ناحيه ي انتخابي را داشته باشيم، بر اين اساس ما مي توانيم ببينيم كه اين ناحيه براي انتخاب بوستر پمپ بهترين موقعيت است. در نمودار زير اين حالت نشان داده شده است:

مقدار NPSH هم در واقع يكي ديگر از عواملي كه به هنگام انتخاب پمپ در نظر گرفته مي شود.دقت داشته باشيد كه شما نبايد يك پمپي كه مقدار شروع به راه اندازي آن بيش از حد از سمت راست منحني NPSH دور باشد را انتخاب كنيد.

NPSH= Net Positive Suction Head نكته : ( مكش مثبت خالص )

اين خطرات وجود مكش پمپ خوب نيست، براي اين كه بسيار ممكن است تا با توجه به نوع نصب و راه اندازي (مكش منفي) تشديد شود. معمولا خطر ابتلا به حفره در اين موارد است كه به وجود مي آيد.

NPSH پمپ هميشه بايد در حداكثر سرعت جريان درخواست بررسي شود.

بنابر اين انتخاب بوستر پمپ مناسب بستگي به اساس مشخصه هاي منحني بوستر پمپ و به ميزان جريان و فشار مورد نياز دارد.
تا زماني كه خط افقي حداقل فشار با خط عمودي كشيده شده با شروع از ميزان جريان مورد نياز سيستم ، برخورد نكرده است، آن خط را امتداد مي دهيم. در واقع ، نوع و تعداد بوستر پمپ هاي لازم براي سيستم را نقطه تقاطع خطوط مي دهد.

به عنوان مثال

  • شما مي توانيد كه در شكل زير به ميزان جريان مورد نياز از ۷/۵ متر مكعب بر ساعت و فشار به ۲۵ توجه كنيد كه در اين جدول نشان داده شده است.
  • در انتخاب بالا كاملا مشخص است كه، اين سيستم نياز به دو پمپ از نوع ۴HM5  است كه در سمت چپ بالاي جدول ديده مي شود.
  • علاوه بر اين در دور ترين منطقه سمت چپ NPSH نقطه شروع به كار مي افتد و در نتيجه در اين منطقه وجود خطر حفره كم است.

حفاظت از بوستر پمپ در مقابل اجراي خشك

در واقع مهم ترين مسئله اي كه مورد بحث است در اين مورد اين است كه عمل كرد محافظت از بوستر پمپ با دخالت آب ذخيره شده در برابر اجراي خشك كه به مجموعه ي بوستر پمپ متصل است انجام مي شود به اين شكل كه زماني وصل شدن صورت مي گيرد كه به پايين تر از حداقل سطح تضمين شده براي مكش برسد در اين صورت است كه وصل مي شود. و كنترل فشار ان هم ممكن است كه توسط شناور ، كاوش گر سطح يا سوئيچ صورت بگيرد.

مخزن

تغييرات فشاري را در واقع تقاضاي مكرر يا ضرر و زيان سيستم كوچك، است كه تعيين مي كند و با استفاده از يك مخزن اين ممكن است كه جبران شود. تعداد پمپ هاي استارتر را در واقع انتخاب درست يك مخزن ديا فراگم است كه كاهش مي دهد و اثر ضربه اي آب را در صورتي كه در نزديكي مجموعه ي بوستر پمپ نصب شود كاهش مي دهد. به منظور تحويل به اتصال چند لايه اي و براي نصب و راه اندازي به مخزن ديا فراگم بوستر پمپ مستقيماً متصل شده است، و مي توان كه مخازن اضافي را به انتهاي استفاده نشده ي اتصال چند لايه اي آن متصل كرد.

روش محاسبه ساده ، كه اين روش براي بسياري از نياز هاي معمول و براي ميزان مفيد جريان را براي مقادير اصلي فراهم كرده، و همچنين اين روش يك روش مناسب به عنوان يك روش محاسبه حجم مخزن ديافراگم است.

در مقايسه با سيستم هاي سنتي مجموعه بوستر پمپ هايي با سرعت متغير به مخازن كوچك تري نياز دارند. و به طور ميانگين يك مخزن با ظرفيت يك ليتر فقط ۱۰ درصد از ظرفيت اسمي يك پمپ است.

موتور ديزل

در واقع توسط سوئيچ فشار است كه توقف و حركت پمپ هاي با فشار و قابل تنظيم انجام مي شود. و به اين شكل كه هر سوئيچ فشار به يك پمپ يگانه كه داراي تغيير پمپ حلقوي است، متصل مي شود. تفاوت بين فشار شروع و قطع فشار، فشار ديفرانسيل است. و در واقع اين مقدار اين همان مقداري است كه براي هر دو پمپ تنظيم مي شود.

نكات :

  • در تقاضا، آب از مخزن كشيده شده است.
  • شروع به كار پمپ اول در واقع هنگامي است كه فشار به مقدار p1 سقوط مي كند.
  • شروع به كار بوستر دوم هم زماني كه مصرف آب افزايش و فشار آب به مقدار p2 سقوط كند است.
  • زماني يكي از بوستر پمپ ها خاموش مي شود كه مصرف آب كاهش يابد و فشار تا زمان رسيدن به مقدار p2s افزايش مي يابد.
  • در صورتي كه مصرف كاهش پيدا كند، پمپ مخزن را تغيير داده و مقدار p1s را متوقف مي كند.

مجموعه پمپ هاي دو گانه با سرعت متغير و كنترل فشار دستگاه مبدل

در واقع به وسيله مقادير فشار بر روي كنترل كننده توقف و شروع به كار پمپ ها مشخص مي شود. و هر مبدل فركانس به يك مبدل فشار متصل مي شود.

مبدل : اطلاعات را با يكديگر و براي تغييرات دوره اي، مبادله مي كند مبدل است

حالت كاركرد منحني اينگونه پمپ ها را مي توانيد كه در شكل زير مشاهده كنيد.

نكات مهم پمپ لوارا

  • در تقاضا، آب از مخزن كشيده شده است.
  • پمپ اول در زماني كه فشار تا زير PS پايين بيآيد شروع به كار مي كند و در اين صورت سرعت هم متناسب با افزايش تقاضا با يك فشار ثابت، افزايش پيدا مي كند.
  • زماني كه افزايش مصرف آب و پمپ با حداكثر سرعت ، شروع مي شود و به پمپ دوم و سرعت مي رسد با اين هدف و براي حفظ فشار ثابت صورت مي گيرد. سرعت در زماني كه مصرف كاهش مي يابد، ان هم كاهش مي يابد اين اتفاق تا زماني است كه به حداقل سرعت رسيده و يكي از پمپ ها را خاموش كند.
  • در صورتي سرعت پمپ كاهش پيدا مي كند كه مصرف هم كاهش يابد در اين صورت است كه مخزن را پر كرده و در نقطه ي PS متوقف مي شود.

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۲:۲۱ ] [ behzad moghtader ]

تريلي تراكتور ,ليست قيمت تريلي كفي تراكتور

 

تريلي تراكتور , قيمت تريلي تراكتور , مركز خريد و فروش انواع تريلي تراكتور , كفي تراكتور , جهت دريافت قيمت دقيق و روز تريلي تماس بگيريد :   گرو صنعتي ؛ صنعت فا در راستاي اهداف بلند مدت خود در توليد و طراحي انواع تريلي كفي تراكتور و ساير ادوات كشاوري , همچنين عرضه و فروش انواع تريلي تراكتور توانسته است . نمايندگي بهترين برندهاي توليدي را در اين زمينه دريافت كند . لذا مشتريان عزيز كه درخواست خريد تريكي كفي تراكتور را از ما دارند مي توانند با مشاورين و كارشناسان ما در اين مورد تماس بگيرند , در زير انواع مدل هاي تريلي كفي را براي شما شرح مي دهيم :

مشاهده ليست قيمت انواع تراكتور هاي شركت تراكتورسازي ايران تبريز : قيمت تراكتور

انواع مدل تريلي تراكتور

انواع تريلي دو چرخ تراكتور

تريلي دوچرخ تراكتور : به دليل كوهستاني بودن خيلي از نواحي كشاورزي كشور ما استفاده از اين نوع تريلي تراكتور عموميت دارد و شايد بتوان گفت محبوبترين و پر درخواست ترين نوع تريلي و كفي تراكتور در ايران مي باشد :

تريلي تراكتور

تريلي دو چرخ تراكتور

تريلي دو چرخ تراكتور

انواع تريلي دو چرخ تراكتور

كفي تراكتور

كفي دو چرخ تراكتور

تريلي شش چرخ سنگين تراكتور

تريلي شش چرخ تراكتور بيشتر براي حمل و نقل بارهاي سنگين توسط تراكتورهاي سنگين و بزرگ مورد استفاده قرار مي گيرند و اكثرا در كشت و صنعت هاي بسيار بزرگ كاربرد دارند .

تريلي شش چرخ تراكتور

تريلي شش چرخ تراكتور

تريلي تراكتور ويژه

تريلي تراكتور ويژه

انواع كفي تراكتور چهار چرخ

نوع دوم از پر كاربردترين تريلي تراكتور مي توان به انواع و مدلهاي چهار چرخ آن اشاره كرد كه سالهاست در كشور ما مورد استفاده قرار مي گيرد و تقريبا تمام كشاورزان بزرگ از اين نوع تريلي استفاده مي كنند و مي توان آنها را در رده تراكتورهاي نيمه سنگين و سنگين مورد استفاده قرار داد .

تريلي تراكتور 4 چرخ

تريلي تراكتور ۴ چرخ

تريلي مخصوص حمل علوفه و يونجه

اين مدل از انواع تريلي تراكتور نيز به دليل وجود حفاظ هايي اطراف لبه ها مناسب براي حمل و نقل علوفه براي دام مي باشد . در زير مواردي از اين نوع تريلي را مشاهده مي كنيد :

تريلي مخصوص حمل علوفه

تريلي مخصوص حمل علوفه

تريلي تراكتور جهت علوفه


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۸:۲۰ ] [ behzad moghtader ]

ژنراتور استامفورد

 

ژنراتور استامفورد , فروش انواع ژنراتورهاي استامفورد , قيمت ژنراتور صنعتي استامفورد در تهران , ژنراتور استمفورد دست دوم و كاركرده با بهترين قيمت

نگاهي مختصر به تاريخچه ژنراتور استامفورد

برادران «cutting» در سال ۱۹۰۵ در شهر استامفورد انگلستان كارخانه اي را تاسيس كردند كه در آن زمان به نام «Stamford Elctrial» معروف شد.ويك كارخانه ديگر كه به عنوان كارخانه اصلي به حساب مي آيد ،در سال ۱۹۳۵ در شهر منچستر احداث و كار خود را با توليد و ساخت ژنراتور و كمپرسور هوا شروع كرد،از توليدات اين كارخانه مي توان به ژنراتور سنكرون «Stamford» با جريان AC شامل ژنراتور هاي ۲ پل ،ژنراتور ۶ پل ولتاژ پايين و ژنراتور ۴پل ولتاژ پايين و ولتاژ متوسط ،اشاره كرد.

 

امروزه ژنراتور هاي صنعتي استامفورد از Kva 7 تا Kva236در كارخانه جات اين كشور در چهار كشور شامل خودانگلستان و مكزيك و هند و چين با مالكيت شركت Cummins Generator Tachnogies در حال توليد هستند.

ليست قيمت روز انواع ژنراتور را مي توانيد در اين بخش ببينيد : ديزل ژنراتور

طبق استاندارد يك شركت ،در ژنراتورهاي توليد شده در اين كارخانه ،يك شماره سريال كه با يك حرف لاتين شروع وتعدادي عدد ،مشخص كننده كشور توليد كننده وسال توليد ان محصول ويك سري موارد ديگر است مي باشد.

به عنوان مثال

  • ژنراتورهاي توليد كشور هند با حرف I
  • ژنراتور هاي توليد كشور انگلستان با حرف A
  • ژنراتور هاي توليد كشور مكزيك با حرف N
  • ژنراتور هاي توليد كشور چين با حرف X مشخص مي گردند.ودر ادامه اين حروف دو عدد ابتدايي نشان دهنده سال توليد آن محصول مي باشند به عنوان نمونه ۱۳۴۵۶۵۱۷۲۳۴I اين ژنراتور ساخت هند در سال ۲۰۱۳ مي باشد.

قطعات ژنراتور استامفورد

تعدادي از قطعات ژنراتور استامفورد در تصويري كه در زير آورده شده است نشان داده شده است.

 

مي توان از بزرگترين تفاوت ژنراتورها در ضريب قدرت :

  • درجه حفاظت(Ip).
  • نوع سيم پيچي وجنس الياژ سيم بكار رفته مي باشند كه ضريب قدرت را تشكيل مي دهند.

اميد واريم كه مطالب ذكر شده براي شما مفيد واقع شود.وبتوانيد از انها به خوبي بهره ببريد.

پمپ

موتور برق


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۴:۲۳ ] [ behzad moghtader ]

ديزل ژنراتور سايلنت , توليد كانوپي ديزل ژنراتور

 

ديزل ژنراتور سايلنت , توليد كانوپي ديزل ژنراتور : ديزل ژنراتور سايلنت و يا همان ديزل ژنراتور بي صدا به آن دسته از ديزل ژنراتور هايي گفته مي شود كه جهت جذب و كاهش صداي خروجي از كانوپي سايلنت استفاده مي كنندبايد بگوييم كه كانوپي سايلنت ديزل ژنراتور با توجه به ابعاد و توان انواع ديزل ژنراتورها در مدل هاي گوناگون ساخته مي شونددر حقيقت كانوپي همان كلمه Canopy به معناي خيمه يا سايبان و Silent نيز به معني بي صدا است.

ديزل ژنراتور سايلنت

در واقع كانوپي سايلنت اتاقكي فلز وگاهي كامپوزيتي مي باشد كه ديزل ژنراتور را در بر مي گيردو همچنين صداي ان را نيز جذب مي كند.

اين كانوپي هاي سايلنت فقط توسط برخي از شركت ها مانند شركت FG Wilson ودر ابعاد كوچك توليد مي شود.واين كانوپي هاي سايلنت از ابعاد گوناگون و كيفيت متنوعي برخوردار مي باشندواغلب ديزل ژنراتور هاي داراي كانوپي سايلنت را ديزل ژنراتور سايلنت ويا بي صدا مي نامند.

روش بررسي ظاهري وبدون دستگاه صوت سنج وهمين طور بررسي كيفيت يك كانوپي ديزل ژنراتور چگونه است؟

براي بررسي صداي خروجي ديزل ژنراتور،بهترين راه بررسي استفاده از دستگاه صوت سنج مي باشد.

به غير از اين مسئله براي توليد هر كانوپي بيصدا ،شرط هاي زيادي لازم مي باشد كه در اين قسمت ما مي خواهيم به بررسي عوامل مهم و موثر بر كيفيت كانوپي سايلنت به صورت توصيفي وبا استفاده از شكل بپرازيم.

درواقع ماهيت اصلي كانوپي سايلنت جذب صداي ديزل ژنراتور و سپس محافطت از ديزل ژنور دراتر برابر شرايط محيطي و جوي مانند باران وگرد و غبار است.

بنابراين با توجه به نكته فوق ؛با اساني مي توان كيفيت ديزل زنراتور بيصدا –سايلنت را با استفاده از دستگاه صوت منبع مورد برسي قرارداد.ودر صورتي كه خواستيم اين كار را انجام دهيم يعني كيفيت كانوپي سايلنت را بسنجيم ،بايد ابتدا ديزل ژنراتور را روشن نماييم و ميزان و شدت صدا را در فواصل و زواياي مختلف ديزل ژنراتور اندازه گيري نماييم.

ليست قيمت انواع ديزل ژنراتورها را در اين بخش مطالعه كنيد : قيمت ديزل ژنراتور

از آنجايي كه ماهيت اصلي كانوپي سايلنت جذب صداي ديزل ژنراتور مي باشد بنابر اين هر عاملي كه به اين امر كمك نمايد مي تواند موثر باشد.

• عايق هاي صوتي استفاده شده در كانوپي سايلنت چه بايد ها ونبايد هايي را بايد داشته باشند

از عوامل مهم و اصلي كاهش صداي ديزل ژنراتور جنس و كيفيت عايق هاي جاذب صدايي مي باشد كه در كانوپي سايلنت به كار رفته اند.

از ديگر عوامل موثر برجذب صداي عايق هاي صوتي كانوپي سايلنت،نسوز بودن ،تخلخل بالا و سطح تماس بيشتر است.در بيشتر موارد مشاهده مي شود كه سازندگان اين كانوپوي ها،از ابر هاي معمولي صنعت مبلماندر كانوپي سايلنت استفاده مي نمايند.به غير از اينكه اين ابرها به هيچ عنوان جاذب صدا نمي باشند بلكه در معرض حرارت به سرعت شعله ور مي شوندوبه كار بردن انها در در مجاورت ديزل ژنراتور كار بسيار خطرناكي است.ويك نكته ديگري هم كه در مورد اين عايق هاي صوتي وجود دارد اين است كه ،عايق هاي شانه تخم مرغي داراي قدرت جذب بيشتري نسبت به ان دسته از عايق هاي صوتي مي باشند كه داراي سطح صافي مي باشند.وعلت اين مسئله هم به خاطر افزايش سطح جذب عايق هاي شانه تخم مرغي در مقايسه با يك عايق سطح صاف است.

عايق هاي صوتي جاذب صدا و ضخامت آنها

بايد توجه داشته باشيد كه هر مقدار كه ضخامت جاذب صوتي افزايش يابد ،ظرفيت جذب صدا نيز افزايش پيدا كرده و در نتيجه صداي خروجي از كانوپي سايلنت ديزل ژنراتور كاهش خواهد يافت.

در زير يك نمونه عكس آورده شده است كه يك عايق غير استاندارد را نشان مي دهد.در اين كانوپي سايلنت از يك ابر معمولي تخم مرغي استفاده شده است و بايد بگوييم كه متاسفانه براي طبيعي جلوه دادن كوتاهي در كار ابر را با رنگ مشكي رنگ اميزي نموده اند .ما براي اينكه اين ابر هاي جاذب صدا را تست نماييم بهترين روش ،استفاده از دستگاه هاي صوت سنج به همراه يك فندك مي باشد.

• تاثير داكت هاي ورودي هواي ديزل ژنراتور بر روي صداي خروجي از آن

از ديگير عوامل موثر بر بيصدا نمودن ديزل ژنراتور ها ،داكت هاي ورودي هواي بر روي كانوپي سايلنت ديزل ژنراتور سايلنت ،مي باشد.

اين مسئله موجب مي گردد كه صداي ديزل ژنراتور به طور مستقيم به بيرون راه نيابد وهمچنين با انجام اين كار امواج صوتي ديزل ژنراتور به قسمت هاي پشتي اين داكت ها كه با عايق هاي جاذب صدا پوشيده شده برخورد كرده وبعد از جذب اوليه به فضاي داخل كانوپي سايلنت باز گشته ودر انجا دوباره جذب مي شوند. دقت داشته باشيد كه سطح داخلي اين داكت ها بايد با عايق هاي جاذب صدا پوشيده شوند تا موجب جذب صداي برخوردي و كاهش صداي بازتابي از آن شوند.و همين طور طراحي اين داكت ها بر روي بدنه كانوپي سايلنت موجب جلوگيري از و.رود آب باران ويا اشياء خارجي در هر زاويه اي به كانوپي سايلنت و ديزل ژنراتور مي گردد.

در زير يك عكسي آورده شده است كه در مقايسه با عكس هاي فوق يك نمونه ساخت غلط كانوپي سايلنت است.همچنان كه در تصوير زير نيز مشخص مي باشد قسمت ورودي هواي كانوپي سايلنت از يك صفحه بانچ برخوردار مي باشد كه مشكلات اين صفحه عبارت اند از:

  1. به طور مستقيم ،صداي ديزل ژنراتور به بيرون انتقال مي يابد.
  2. باران وآب مي تواند به آساني بهديزل ژنراتور نفوذ نمايد وبه مرور زمان موجب خرابي آن گردد.
  3. ابزارآلات نوك تيز و سيم مي توانند به آساني وارد محفظه ديزل ژنراتور گردند كه اين مسئله از لحاظ ايمني بسيار خطرناك است.
  4. مشكل بعدي هم اينكه نمي توان از عايق هاي صوتي در اين سطح استفاده كرد.

و يك نكته ديگري هم كه در مورد داكت هاي هوا وجود دارد اين است كه اين داكت هاي هواي ورودي بايد به گونه اي باشند كه هواي ورودي به داخل كانوپي سايلنت ابتدا از روي ژنراتور عبور كرده و سپس از روي موتور ديزل و بعد از طرف ديگر كانوپي يعني رادياتور ديزل ژنراتور خارج گردد.واين روش استاندارد خنك سازي به علت پايين تر بودن دماي ژنراتور نسبت به موتور ديزل انجام مي گردد.

به غير از داكت هاي ورودي هوا در سمت ژنراتور تعدادي از اين داكت ها با ساختار اشاره شده در بالا در طرفين و بيشتر بر روي درب هاي كانوپي سايلنت جاسازي مي گردد.توجه داشته باشيد كه ابعاد اين داكت ها بايد متناسب با ميزان مصرفي ديزل ژنراتورمحاسبه گردد.مقدار Mass Flow Rate يا همان دبي هواي مصرفي ديزل ژنراتور را مي توان با مراجعه به اطلاعات فني آنها به دست آورده مي شود.

• نوار هاي دور درب كانوپي سايلنت

يكي ديگر از عوامل موثر بر كاهش ثداي ديزل ژنراتور ها ،نوار هاي دور كانوپي سايلنت مي باشند.عمل كرد اين نوار ها همانند نوارهاي دور درب خورها مي باشد وموجب وكيوم نمودن فضاي داخلي كانوپي سايلنت مي گردند.وهمچنين اين نوار ها مانع از ورود گرد و غبار و همين طور آب به داخل ديزل ژنراتور ها مي شوند.ودر اغلب موارد اين نوار ها به وسيله سازندگان استفاده مي گردند.ولي نكته مهم ميزان كيفيت آنها است.كيفيت ومقدار سيل شدن اين نوار ها به شدت بر ميزان كاهش صداي ديزل ژنراتور ها موثر مي باشد.

• طراحي درست ساختار بدنه كانوپي سايلنت

يكي ديگر از اين موارد در نظر گرفتن فضاي جانبي مناسب براي تهويه و هوادهي به ديزل ژنراتور و خنك نمودن آن ،است.از انجايي كه ساخت ديزل زنراتور با عرض كم موجب كاهش مقدار ورق به كار رفته در شاسي وهمين طور كانوپي سايلنت مي شود .بنابراين متاسفانه در اغلب موارد فاصله جانبي ديزل ژنراتور در داخل كانوپي از ديواره ها بسيار كم مي گردد .واين مسئله نيز موجب عدم تهويه مناسب و صحيح مي گردد.

همين طور در نظر گرفتن درب هاي جانبي بزرگ جهت دست رسي به قسمت هاي مختلف ديزل ژنراتور براي سرويس هاي دوره اي ويا چك نمودن ديزل ژنراتور از جمله مواردي مي باشد كه هنگام طراحي كانوپي سايلنت بايد آن را مد نظر قرار داد.

• ساخت صحيح در كنار طراحي ساختار بدنه كانوپي

از جمله عوامل پر اهميت در اين زمينه ساخت كانوپي سايلنت ديزل ژنراتور به صورت ماژولار مي باشد.ماژولار بودن كانوپي سايلنت به چه معنايي مي باشد؟

ماژولار بودن كانپي سايلنت به اين معني مي باشد كه شما مي توانيد اين كانوپي را بدون اينكه كوچكترين آسيبي به آن برسد،بتوانيد به صورت كامل باز وبسته نمايد.چون در تعميرات اساسي ديزل ژنراتور ها نياز به باز نمودن قطعه اي از كانوپي ويا كل آن محتمل است.بنابراين در اين گونه موارد به آساني ميتوان كانوپي سايلنت را از هم باز نمود وپس از اتمام كار دوباره اسمبل كرد.

ولي بايد اشاره داشته باشيم كه متاسفانه در بعضي موارد مشاهده مي شود كه سازندگان به دليل زمان بر بودن ساخت كانوپي ماژولار ،بيشتر صفحات كانوپي را به هم جوش مي زنند.ومشخص است كه در چنين مواردي امكان باز و بست و استفاده مجدد از كانوپي سايلنت وجود ندارد.

يك عامل ديگري هم كه هست وبايد در روند ساخت رعايت شود،ميزان جفت بودن درب ها ورعايت فاصله انها از ديواره ها مي باشد.در بيشتر موارد به علت دقيق نبودن برش ها وبي دقتي ور پروسه ساخت كانوپي اين مشكل به وجود مي آيد كه بعد از چند مورد جابه جايي واستفاده از درب ها به علت بالانس نبودن آنها تشديد مي گردد.در شگا هاي زير نمونه هايي از اين موارد آورده شده است.

وهمين طور ريگلاژ نبودن درب هاي كانوپي سايلنت موجب مي شود كه رنگ درب در قسمت هاي تماس با بدنه دچار خوردگي گردد.وهمين طور در صورت جفت نشدن كامل درب هاي كانوپي سايلنت صداي ديزل ژنراتور از همان قسمت ها خارج خواهد شد.

• رنگ كانوپي سايلنت ديزل ژنراتور

از ديگر عوامل مهمي كه تاثير زيادي بر عمر ودوام كانوپي سايلنت دارد ،رنگ كانوپي سايلنت مي باشد.به كار بردن رنگ پودري كوره امروزه بهترين گزينه ممكن مي باشد.توجه داشته باشيد كه بهغير از كانوپي سايلنت ،شاسي ديزل ژنراتور نيز از رنگ كوره بهره مند شود.اين مسئله موجب مقاومت دستگاه در مقابل خوردگي ،زنگ زدگي در مجاورت باران ويا نقاط مرطوب مي شود.شركت هاي انگشت شماري قادر مي باشند كه تمام قسمت هاي ديزل ژنزاتور را به خصوص قسمت شاسي را با استفاده از رنگ پودري الكترو استاتيك كوره اي رنگ آميزي نمايند.

آن دسته از شركت هايي كه از داشتن سالن رنگ كوره محروم مي باشند ،اغلب از رنگ هاي متفرقه استفاده مي نمايند.وقيمت اين رنگ ها بسيار كم هزينه تر از رنگ هاي استاندارد پودري كوره اي در مي آيد.وهمين طور دوام وعمر آنها در برابر شرايط محيطي بسيار كم مي باشد.

مشخصات عمومي ديگر كانوپي ديزل ژنراتور سايلنت

كليد ها وقفل هاي دست رسي به ديزل ژنراتور:از موارد ديگري كه بايد هنگام توليد كانوپي سايلنت ديزل ژنراتور به آن دقت شود؛جنس و كيفيت قفل هاي به كار رفته در آن مي باشد.عموماَ به طور كلي قفل هاي تماما فلزي نسبت به ساير قفل ها در اولويت قرار دارند.

داشتن قلاب تك نقطه اي جهت سادگي در جابه جايي:وجود قلاب تك نقطه اي از عوامل كمك كننده در جا به جايي دستگاه از يك محل به محل ديگر مي باشد.اين امر موجب راحتي در جابه جايي در مقايسه با قلاب چهار نقطه اي مي شود كه بر روي ديزل ژنراتور هاي قديمي تر متداول بوده است.

كليد Stop اضطراري:تعبيه كليد استپ اضطراري بر روي بدنه كانوپي سايلنت موجب سرعت در خاموش نمودن ديزل ژنراتور مخصوصا در مواقع جساس خواهد شد.بايد اشاره كنيم كه ديزل ژنراتور ها در حالت عادي چند صانيه بعد از فرمان خاموش ،خاموش خواهد شد.نصب كليد استپ اضطراري بر روي كانوپي سايلنت موجب خواهد شد كه ديگر نياز نباشد كه شما درب دستگاه را در مواقع ضروري مجبور شويد كه باز نماييد.

به كار بردن سيل پلاستيكي:تمام قطعات الحاقي به كانوپي سايلنت شامل كيليد استپ اضطراري وقفل ها و…از جمله مواردي مي باشند كه بايد در زير آنها حتما از سيل پلاستيكي استفاده نمود.اين مسئله موجب سيل شدن بيشتر كانوپي سايلنت وهمين طور مقاومت در برابر نفوذ آب به ديزل ژنراتور مي شود.

علت ساخت كانوپي هاي سايلنت بدون كيفيت چيست؟

اين مسئله علاوه بر نداشتن دانش فني و زير ساخت هاي توليدي در امر كانوپي سايلنت بعضي وقت ها به علت كاهش هزينه هاي مواد مصرفي مانند ورق هاي فلزي ،رنگ مصرفي ،طولاني شدن پروسه ساخت و ساز و…عمدا صورت مي گيرد.اساسا ساخت كانوي سايلنت داراي تكنولوژي چندان پيشرفته اي نمي باشدوچيزي كه در برخي موارد موجب اين ضعف مي شود ؛كاستي هايي است كه به طور آگاهانه و صرفاٌ به دليل كاهش هزينه ها صورت مي گيرند.

اتاق استاندارد تست ديزل ژنراتور سايلنت وروش تست آن

بعد از نصب كانوپي سايلنت بر روي ديزل ژنراتور و سايلنت نمودن آن دستگاه بايد در يك شرايط استاندارد آن دستگاه را تست كرد.واين اتاق يعني اتاق تست ديزل ژنراتور ستيلنت ،سالني پوشيده از عايق هاي صوتي جاذب صدا است ونام علمي اين عايق هاي آكوستيك Hemi-Anechoic chamber مي باشد.

بايد بگوييم كه ساختار عايق هاي صوتي جاذب صدا و جنس ديزل ژنراتورسايلنت موجب مي شود كه بازگشت صدا از ديواره هاي اتاق تست سايلنت به كمترين مقدار ممكن برسد،بنابراين در اتاق تست سايلنت تنها صداي اصلي ومستقيم دستگاه ضبط و بررسي خواهد شد.روشن است كه ميزان صداي دستگاه در محيط تست كمتر از ميزان صداي دستگاه در ساير حالات وفضاهاي بسته خواهد بود.

اتاق تست ديزل ژنراتور سايلنت

بعد از فراكيري ديزل ژنراتور سايلنت در اين فضا و روشن نمودن آن ،مقدار صدا در فواصل m1 وm7 به وسيله دستگاه سنجيده وثبت مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۹:۰۰ ] [ behzad moghtader ]

ساختمان و ساختار موتور ديزل

ساختمان و ساختار موتور ديزل و تعريف دقيق از موتور ديزل : در تعريف اين موتور ديزل ها بايد بگوييم كه اين نوع موتور هم گونه اي از موتور هاي درون سوز است كه براي ايجاد حركت در اين موتور ها از چرخه ديزل استفاده مي شود. استفاده از احتراق در اثر تراكم در اين موتور ها شايد بزرگ ترين تفاوت بين ساير موتور ها است. عمل انفجار در اين ديزل ژنراتور ها به هيچ وجه صورت نمي گيرد ، در اثر تراكم بسيار بالا بدون جرقه زدن مخلوط سوخت و هوا در موتور ديزل متراكم مي شوند بر خلاف موتور هاي بنزين سوز دور اصلي اين موتور ديزل ۱۰۰ دور دقيقه محسوب مي گردند.

در زير نمونه اي از ساختار ديزل رو مشاهده مي كنيد :

ساختار موتور ديزل

در يك تعريف ساده تر درباره موتور ديزل اين كه اين نوع موتور نوع گسترده اي از موتور هايي است ماده سوختني را بدون نياز به يك جرقه الكتريكي مي توانند شعله ور سازند را موتور ديزل مي گويند براي شعله ور ساختن سوخت در اين موتور ها معمولا از حرارت هاي بالايي استفاده مي شود. نحوه انجام كار به اين ترتيب است كه با بالا بردن دماي اتاقك احتراق و پس از اين كه به اندازه كافي دما بالا تر رفت در اين عين ماده سوختني را با هوا مخلوط مي كنند. دو عامل حرارت و اكسيژن مهم ترين عواملي هستند كه براي سوزاندن يك ماده سوختي حتما به آن ها نياز است.

از طريق مجاري ورودي موتور است كه اكسيژن درست وارد محفظه سيلندر موتور مي شود و بعد از آن است كه به وسيله پيستون فشرده مي شود. در واقع شدت اين فشردگي به قدري سريع و زياد است كه اين حركت و فشرده سازي باعث ايجاد حرارت بسيار بالا مي شود. و به اين ترتيب ماده سوختني كه همان عامل سوم است به گرما و سپس اكسيژن افزوده مي شود كه به ترتيب بعد از آن سوخت شروع به شعله ور شدن مي كند و منجر به حركت در موتور ديزل مي گردد.

نكته مهم درباره اين موتور ديزل كه اين موتور هم مثل ساير موتور هاي احتراق داخلي بر مبنا هاي مختلفي قابل طبقه بندي هستند. درباره تقسيم بندي موتور ديزل بر حسب مقدار دفعات احتراق در هر دور گردش ميل لنگ به موتور ديزل دو زمانه و يا موتور ديزل مي توان كه به چهار زمانه تقسيم بندي كرد و اگر آن را بر حسب قدرت توليدي كه به شكل اسب بخار است بيان كرد. و بر حسب تعداد سيلندر و شكل قرار گيري سيلندر ها و بر اين اساس است كه به دو نوع موتور ديزل خطي و موتور ديزل V يا موتور ديزل خورجيني تقسيم بندي مي كردند.

ليست دقيق قيمت انواع موتور تك ديزل را مي توانيد در بخش زير مشاهده كنيد : قيمت موتور ديزل

ساختار موتور ديزل  :

تنها در سيستم تغذيه و تنظيم سوخت است كه ساختار موتور ديزل با موتور هاي اشتعال جرقه اي متفاوت مي شود. درباره موتور هاي ديزل و موتور هاي اشتعال جرقه اي بايد بگوييم كه ميان اين موتور ها ساختار هاي بسيار مشابهي وجود دارد و تنها تفاوت در اين موتور ها شكل ساختماني آن ها و قطعات آن ها است كه در موتور ديزل وجود دارد كه اين موارد در ساير موتور هاي احتراق داخلي وجود ندارد.

  • پمپ انژكتور
  • انژكتور ها
  • فيلتر هاي سوخت
  • توربو شارژر

پمپ انژكتور :

اين قطعه در اين پمپ وظايفي بسيار مهمي از قبيل تنظيم ميزان سوخت و تامين فشار لازم جهت پاشش سوخت را به عهده دارد.

انژكتور ها :

مهم ترين علت توليد احتراق است كه اين سيستم هم در موتور باعث پودر شدن سوخت و گاز بندي اتاقك احتراق مي شوند.

فيلتر هاي سوخت :

جدا سازي مواد اضافي و خارجي از سوخت در اين قسمت كه اتفاق مي افتد.

لوله هاي انتقال سوخت :

جنس اين لوله ها بايد كه حتما در برابر شعله بسيار مقاوم و غير قابل اشباع باشد تا به اين ترتيب بتواند كه در برابر فشار پايداري كامل را داشته باشد.

توربو شارژر :

با اين سيستم هم هواي ورودي به سيلندر موتور افزايش پيدا مي كند.

درباره تقسيم بندي اين نوع موتور ها بايد بگوييم كه بر اساس نحوه كار كردن موتور ديزل ها اين نوع به دو دسته موتور هاي چهار زمانه و دو زمانه تقسيم مي شوند از همين رو چهار عمل اصلي در هر دوي اين موتور ها انجام مي گردد.

اين چهار عمل اصلي عبارتند از :

  • مكش يا تنفس
  • تراكم يا فشار
  • كار يا انفجار
  • تخليه يا دود
اما بسيار ممكن است كه بر حسب نوع موتور ديزل تمامي اين مراحل به شكل مجزا و يا هم به صورت توام انجام بگيرند

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۵:۳۰ ] [ behzad moghtader ]

پمپ آب خانگي

 

پمپ آب خانگي يا پمپ تقويت فشار  , قيمت انواع پمپ تقويت فشار , مركز خريد پمپ خانگي در تهران , بهترين نوع پمپ تقويت فشار براي آپتارتمان , راهنماي خريد پمپ خانگي : همان طور كه از اسمش مشخص است از اين پمپ براي تقويت فشار آب در ساختمان ، آپارتمان و ويلا ها به كار گرفته مي شود. مهم ترين عواملي كه در انتخاب پمپ خانگي موثر مي باشند عبارتند از :

  • متراژ واحد
  • تعداد شير ها
  • تعداد طبقات

پمپ هاي خانگي مختلفي هستند كه با توجه به مواردي كه گفته شد اين پمپ ها براي استفاده در ساختمان و يا خانه مورد نظر انتخاب مي شود نمونه اين پمپ ها عبارتند از : پمپ با مخازن انبساط يا پمپ با كليد اتوماتيك و يا بوستر پمپ .

پمپ تقويت فشار

ليست قيمت انواع پمپ : قيمت پمپ

انواع پمپ آب خانگي

  • بوستر پمپ خانگي
  • پمپ جتي خانگي
  • پمپ سانتري فيوژ خانگي
  • پمپ بشقابي خانگي
  • پمپ خانگي با مخزن انبساط
  • پمپ خانگي با كليد اتوماتيك

راهنماي انتخاب پمپ آب خانگي

همان طور كه گفتيم در انتخاب پمپ هاي خانگي عوامل متعددي مي توانند كه موثر مي باشند كه ما در اين بخش به ان ها مي پردازيم.

  • متراژ دقيق واحد
  • تعداد طبقات آپارتمان
  • ميزان مصرف آب
  • تعداد شير هاي آب

جهت تقويت فشار آب و براي رفع فشار كند و يا كم آب معمولا انتخاب صحيح موتور پمپ آب خانگي يا الكترو پمپ خانگي كاملا مشكل مصرف كننده ها را بر طرف مي كند.

پمپ خانگي بي صدا يا پمپ خانگي كم صدا

يكي از اشتباهاتي كه ممكن است تا در موقع خريد پمپ كنيد اين است كه ميان جمله پمپ بي صدا و با صدا بمانيد بايد در اين باره بگوييم كه اين جمله يك واژه اي غلط و يك راه كار براي فروش نوعي خاصي از پمپ ها است زيرا كه در حال حاضر در بازار تمامي پمپ ها داراي صدا هستند و استفاده از اين اصطلاح در بازار كاملا اشتباه است. در خريد پمپ بسته به نوع و مدل و برند پمپ ، ممكن است تا ميزان صدا نسبت به ساير پمپ ها متفاوت باشد.

كاربرد پمپ آب خانگي

مهم ترين كاربرد اين پمپ ها در مصارف خانگي براي اين موارد است :

  • براي بالا بردن فشار آب هاي ساختمان ها و آپارتمان هاي چند واحدي
  • تقويت فشار آب خانگي
  • تنظيم پمپ خانگي

درباره الكترو پمپ هاي آب خانگي بايد اين نكته را در نظر داشته باشيد كه اين الكترو پمپ ها دو دسته هستند

  • الكترو پمپ هاي افزايش فشار آب
  • الكترو پمپ هاي آب در گردش

الكترو پمپ هاي افزايش فشار آب : الكترو موتور پمپ ۳۰۰۰ دور

الكتروپمپ هاي آب در گردش ( سيركولاتور يا پمپ هاي برگشت آب گرم ) : الكترو موتور پمپ ۱۵۰۰ دور ، استفاده در يك مدار بسته مثل شوفاژ خانه ها براي به گرداندن آب گرم در الكترو موتور ها هر چه كه دور الكترو موتورتند تر و بيشتر باشد در اين صورت ميزان فشار و صداي توليدي هم به نسبت بيشتر مي شود.

سه روش براي اتوماتيك كردن افزايش فشار پمپ وجود دارد كه اين سه روش عبارتند از :

  1. براي پمپ سه فاز استفاده از تابلو فرمان ( احيانا اينورتر )
  2. استفاده از كليد ديجيتال و يا ست كنترل
  3. استفاده از منبع تحت فشار

پمپ خانگي با مخازن انبساط

اين نكته را در پمپ هاي خانگي در نظر داشته باشيد كه تعداد دفعات سرويس كردن و كنترل در پمپ خانگي با مخزن انبساط آن بيشتر از ديگر مدل ها است. بسته به مصرف آب خانگي در اين نوع پمپ اندازه منبع انبساط ارتباط مستقيم دارد. پنج راهي و كليد اتوماتيك ، درجه و منبع انبساط از مهم ترين اجزاي اين پمپ ها هستند كه مي توان به اشاره نمود.

بيشتر بدانيد : پمپ آب

پمپ خانگي با كليد اتوماتيك

اين پمپ نسبت به پمپ خانگي با منبع انبساط نسبتا هزينه بسيار كمتري را دارد طرز استفاده از پمپ خانگي با كليد اتوماتيك اين طور است كه در اين نوع پمپ بايد ميزان باز و بسته شدن شير را هم بايد مد نظر قرار داد زيرا كه با هر دور باز و بسته شدن شير كليد اتوماتيك استارت زده و پمپ شروع به كار مي كند پس در صورت مصرف بيشتر بهتر است تا از خريد و استفاه اين نوع پمپ حتما صرف نظر كنيد.

بوستر پمپ خانگي

اين پمپ يعني بوستر پمپ خانگي جايگاه مهمي را در صنعت دارد و اين هم به دليل هزينه نگهداري كم و با صرفه بودن آن است كه از اين پمپ معمولا در اكثر مجتمع هاي مسكوني و مراكز بزرگ تفريحي، اداري و مسكوني استفاده مي شود. الكترو پمپ ، فشار سنج ، تابلو كنترل ، اينورتور در واقع از مهم ترين اجزاي تشكيل دهنده بوستر پمپ خانگي هستند

نكات پس از خريد پمپ آب خانگي

  • حتما منبع ديافراگمي با حجم بالاتر را براي افزايش طول عمر پمپ خودتان تهيه نماييد.
  • اين كه لوله ها از هر گونه فشاري آزاد باشند مهم است پس بهتر است تا وزن لوله ها را طوري مهار نماييد و كه هيچ فشاري روي لوله هاي پمپ زميني به عنوان تكيه گاه وزن لوله هاي سيستم لوله كشي نباشد.
  • رعايت مبحث ۱۶ مقررات ملي ساختمان اين كه اتصال پمپ به انشعاب اصلي آب شهري غير مجاز است، در اين صورت بايد براي نصب پمپ از لوله اصلي آب شهري جدا و در محلي غير از آن و توسط شير يك طرفه به سيستم آب شهري اتصال يابد.

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۲:۲۹ ] [ behzad moghtader ]

مزاياي بوستر پمپ هاي چند گانه

 

مزاياي بوستر پمپ هاي چند گانه  : معمولا از اين نوع پمپ ها براي زماني كه نياز به پشتيباني است و همچنين براي مكان هايي كه فراهم سازي آب در آن يك امر حياتي و ضروري است از مجموعه بوستر پمپ هاي چندگانه استفاده مي شود بيشتر اين استفاده براي زماني است كه وجود پمپ فعلي هم پاسخ گوي نياز مصرف كننده نباشد براي همين وجود تعداد متعددي پمپ به مصرف كننده اين اجازه را مي دهد تا راه هاي زيادي را براي استفاده و بهره وري از آن ها داشته باشد.

مزاياي بوستر پمپ هاي چند گانه

چنانچه پمپ اصلي در وضعيتي باشد كه كار نكند و يا اين كه همراه با پمپ اصلي يك پمپ كمكي با همان وظايف مورد استفاده قرار گيرد در اين صورت بوستر اين امكان را فراهم مي كند تا تعداد بيشتري از يك پمپ عموما در مكان هاي مسكوني و تجاري و يا مكان هايي كه بيشتر از يك يا دو پمپ با هم از طريق تخيله مشترك وصل مي شوند.

ليست قيمت انواع بوستر پمپ را در لينك زير ببينيد : قيمت بوستر پمپ

در واقع كاهش توان مصرفي از مزاياي اصلي بوستر پمپ ها مي باشد و ميزان حداكثر دبي مصرفي را بدين شكل كه اگر دبي مصرفي از دبي پمپ اول بيشتر باشد، پمپ دوم وارد مدار شده تنظيم مي كند. براي يك ساختمان مسكوني در واقع ميزان فشاري كه براي بوستر پمپ در نظر گرفته مي شود بدين صورت مي باشد:

  • هد كلي بوستر پمپ بر اساس متر ستون آب = ارتفاع ساختمان+۱۰+ افت اتصالات و لوله
  • براي هر نفر دبي مصرفي ۲۵۰ ليتر در ۲۴ ساعت در نظر گرفته مي شود.

كنترل سرعت در بوستر پمپ ها

معمولا براي استفاده از اين امكان سرعت متغيير در بوستر پمپ ها بكار برده مي شود. در اين نوع متغيير ها تنظيم سرعت پمپ ها بايد با نوع كاركرد پمپ ها انطباق داشته باشد. سرعت نقش اصلي را در كنترل و در رسيدگي پمپ ها به درخواست هاي متعددي است كه صورت مي گرد خاموش و روشن شدن پمپ براساس نياز است اما مهم ترين كار پمپ تلاش براي تامين تقاضاي اصلي مصرف كننده است.

در اين ميان براي كنترل دور از اينورتر از مدل هاي سرعت ثابت كه تحت كنترل مقدار سوئيچ فشار هستند و نسبت به ساير موارد هم كمي ارزانتر از مدل هاي معادل سرعت متغيير هستند استفاده مي شود كه در اين نوع پمپ ها دور پمپ را با تغيير فركانس تغيير مي دهد. پس به اين ترتيب كه از پرشر سوييچ در بوستر پمپ هاي دور ثابت و از پرشر ترانسميتر در بوستر پمپ هاي دور متغير استفاده مي شود.

پيكربندي مدل هاي مسئوليت | اضطراري

پيكربندي مدل هاي مسئوليت / اضطراري در واقع بهترين نوع پيكر بندي در ميان انواع مدل هاي پيكربندي مي باشد معمولا از اين سيستم ها براي درخواست هايي كه نياز دارند مجموعه بوستر پمپ ها در هر زماني در حال كار باشند استفاده مي شود مكان هايي مثل بيمارستان ها يا مكان هاي مسكوني . . .

در واقع هنگامي كه پمپي از كار بيفتاد اين پمپ هاي اضطراري هستند كه جايگزين مي شوند كه اين نوع پيكربندي مي تواند جايگزين مناسبي براي پمپ هاي خراب باشند. در صورتي كه شما مجموعه پمپي را انتخاب كرده باشيد كه داراي پمپ اضطراري مي باشد شما در اين صورت به يك پمپ بايد اجازه دهيد تا بيشترين مسئوليت را بر عهده بگيرد و اين مجموعه در واقع به پمپ هاي اضافي و اضطراري اين اجازه را دهد كه در صورت نياز و يا در صورتي كه پمپ اصلي از كار افتاد اين پمپ ها را جايگزين آنها كند.

پيكربندي مدل هاي مسئوليت | كمكي

پيكربندي مدل هاي مسئوليت / كمكي در واقع اين نوع مدل ها از پيكر بندي اين اجازه را مي دهد تا پمپ هاي چندگانه به طور همزمان كار كنند و اين در حالي است كه براي رسيدن و اجراي يك مسئوليت كار مي كنند. از مزاياي اين نوع بيشتر در خواست براي جاهايي است كه در آن نوسانات بيشتري اتفاق ميفتد و براي اين كه هم افزايش يا كاهش تقاضا در آن اتفاق مي افتد از لحاظ اقتصادي تقسيم كار پمپ وظيفه ( مسئوليت ) اگر بين دو پمپ تقسيم شود كاهش خواهد يافت.

حالت پيكر بندي كمكي را در مجموعه بوستر پمپ انتخاب نماييد و اين سيستم شروع به كار كند نصف بيشترين ميزان جريان در پمپ وظيفه مورد استفاده قرار مي گيرد با اين حال مي توانيد كه آن را در فشار مداوم نگه داريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۸:۵۶ ] [ behzad moghtader ]

كمپرسور هاي نوع روتاري

 

كمپرسور هاي نوع روتاري |  Compressor Rotary : در كمپرسورهاي نوع روتاري عمل بالا بردن انرزي سيال (بالا بردن فشار گاز ) بر عكس كمپرسورهاي گريز از مركز با هل دادن از طريق حركت چرخشي ،گاز از طرف ورودي (كه حجم بيشتري دارد) به طرف خروجي (كه به تريج حجم كم مي شود) صورت مي گيرد وبا توجه به ساختمان داخلي كمپرسور در چند دسته زير تقسيم بندي مي شود:

  1. كمپرسورهاي نوع لوبLobe compressor
  2. كمپرسورهاي نوع لوب مارپيچيHelical Lobe Compressor
  3. كمپرسور هاي نوع تيغه لغزشيSliding Vane Compressor
  4.   كمپرسور هاي نوع رينگ مايعLiquid Ring Compressor

 

كمپرسور روتاري

كمپرسور روتاري

كمپرسورهاي نوع لوب

در كمپرسور هاي نوع لوب گاز از قسمت ورودي Suction وارد كمپرسور شده وبا حركت چرخشي Lobe ها كه به وسيله الكتروموتور به آن ها داده مي شود ودر جهت خلاف همديگر مي چرخند گاز حبس شده بين رتورها و بدنه كمپرسور را به سمت راهگاه خروجي Discharge كمپرسور كه به تدريج حجم آن در حال كم شدن مي باشد،مي راند.

اين لوب ها به شكلي طراحي مي شوند كه هنگام چرخش همواره كمترين فاصله بين آن ها وبدنه وجود داشته باشد.واگر هم اين فاصله به هر دليلي افزايش پيدا كند ،مي تواند موجب نشت گاز فشرده شده شود.وبه علت وجود اختلاف فشار دوباره وارد مراحل فشار پايين سيلندر Low Pressure شود كه مي تواند موجب نشتي هاي داخلي و كم شدن فلو و فشار كمپرسور گردد.

با توجه به تعداد Lobeهايي كه روي يك رتور قرار مي گيرد اين نوع از كمپرسور ها در انواع گوناگوني مانند دولوب Double Lobe وسه لوب Trial lobe وهمين طور لوب مارپيچي ساخته ومورد استفاده واقع مي شوند.بايد توجه كرد كه هرچه كه تعداد لوب ها افزايش پيدا كند راندمان كمپرسور نيز افزايش خواهد يافت كه به طبع ان هزينه و دقت ساخت نيز افزايش پيدا خواهد كرد.

كمپرسورهاي نوع لوب مارپيچي Helical Lobe Compressor

با دقت در شباهت رتور اين نوع از كمپرسورها به پيچ در اصطلاح به اين نوع از كمپرسورها ؛كمپرسورهاي نوع پيچي يا Screw Compressor نيز مي گويند.وروش كار آنها بر پايه حبس شدن گاز بين لوب هاي مارپيچي كه به صورت نر وماده در داخل هم مي چرخند وبدنه (سيلندر ) است.وحركت دوراني Screw ها موجب جلو راندن گاز (مانند چرخ گوشت) از مسير ورودي تا خروجي مي گردد.كه هر چه قدر كه گاز به مسير خروجي كمپرسور نزديك تر مي شود انرژي بيشتري دريافت كرده وبا كاهش حجم ان فشارش افزايش خواهد يافت.

به وسيله الكتورموتور واز طريق چرخ دنده هايي كه در قسمت انتهايي محور قرار دارد Timing Gear ،حركت چرخشي Screwها به رتور ديگر منتقل مي شود و موجب مي شود رتور ها در خلاف جهت همديگر بچرخند.جته پيشگيري از نشتي هاي داخلي بايد همواره فاصله كمي بين Lobe ها و محفظه هايي كه Lobeها در آن حركت مي كنند Cylinder وجود داشته باشد.كه چون طول اين رتور ها زياد است پس امكان كم كردن اين فاصله ها با دشواري مواجه است.در برخي از انواع اين كمپرسورها براي اينكه از تماس مستقيم قطعات ثابت ومتحرك جلوگيري كنند با ايجاد يك فيلم نازك روغن روانكاري كه همراه گاز وارد كمپرسور مي شود از تماس و اصطكاك قطعات ثابت ومتحرك جلوگيري مي كنند.

براي پايه اين نوع كمپرسور ها در دو دسته زير طبقه بندي مي شوند:

  1. كمپرسورهاي نوع بدن روغني /Oil Free Compressor
  2. كمپرسورهاي نوع روغنيOil Compressor

به علت كمتر بودن فاصله بين قطعات ثابت ومتحرك (رتورها وسيلندر) ،در كمپرسورهاي نوع روغني ،به گازي (هوايي) كه وارد كمپرسور مي شود روغن تزريق مي كنند تا يك فيلم روغن بين قطعات ثابت ومتحرك به وجود آيد.واز تماس قطعات با هم جلوگيري كند كه روغن تزريق شده دوباره در بخش خروجي كمپرسور از گاز ويا هواي خروجي به وسيله سيستم هاي جدا كننده روغن وگاز Separator جدا مي گردد.ودوباره وارد سيكل اصلي خود جهت روغن كاري قطعات مي گردد وبرخي مواقع هم نياز به اضافه كردن روغن به داخل مخزن مي باشد.

كمپرسور هاي نوع تيغه لغزشي Sliding Vane Compressor

در كمپرسورهاي نوع تيغه لغزشي رتوربه صورت خارج از مركز در داخل سيلندر casing قرار مي گيرد وبه وسيله حركت چرخشي تيغه هاي Vane نصب شده روي آن موجب ورود سيال از بخش Suction به داخل كمپرسور وحبس شدن آن بين تيغه ها و بدنه مي گردد.وبه وسيله حركت دوراني پره ها به قسمت خروجي كمپرسور رانده مي شود كه هر قدر كه به بخش ورودي نزديك تر مي شود حجم بين تيغه ها وبدنه به تدريج كم مي شودوباعث افزايش فشار گاز مي گردد.

در كمپرسورهاي تيغه لغزشي نيز بايد فاصله بين بدنه وتيغه ها در حد مينيم تنظيم شودتا موجب برگشت هوا وايجاد نشتي داخلي نگردد.در كمپرسورهاي نوع تيغه لغزشي vane ها يا تيغه ها عمل راندن گاز را انجام ميدهند.و اغلب آب بندي بين تيغه ها وسيلندر با استفاده از نيروي گريز از مركز ناشي از حركت دوراني تيغه ها كه موجب چسبيدن تيغه ها در جداره داخلي سيلندر مي گردد ،انجام مي شود.اما در برخي از انواع اين كمپرسور ها كه دور انها پايين مي باشد براي تماس مداوم بين vane ها و Casing فنرهايي نيز در زير تيغه ها نصب مي گردد كه مي تواند به نيروي گريز از مركز كمك كند تا كار آب بندي داخلي هم بهتر انجام شود.

براي كم كردن اصطكاك بين Vane ها و بدنه ،در كمپرسورهاي با سايزهاي بالاتر ،نياز به روغن كاري مي باشد كه اغلب با تزريق مقداري روغن در قسمت ورودي كمپرسور به گاز اين كار را انجام مي دهند.

كاربرد اين نوع از كمپرسور ها بيشتر در شرايط فشارهاي پايين و دورهاي كم و فلوهاي متوسط مي باشد.

چون اين نوع از كمپرسورها داراي طول عمر بالا و وسر و صداي كم مي باشند بنابراين از اين نوع كمپرسورها در يخچال هاي قديمي به وفور استفاده شده است.
در برخي از انواع اين كمپرسورها جهت كاهش بار هاي شعاعش روي ياتاقان ها وافزايش طول عمر آنها ،بدنه پمپ به شكل دوراگاهي درست ممي شود كه موجب متعادل شدن فشار اطراف رتور ونهايتاً بالانس نيروهاي شعاعي روي رتور مي گردد.

كمپرسورهاي نوع رينگ مايع Liquid Ring Compressor

طراحي بدنه اين نوع از كمپرسورها به شكل تخم مرغي Egg Shaped مي باشدوپره هاي آن از نوع فنجانكي Cupped Blade درست شده است.كمپرسورهاي نوع رينگ مايع اغلب براي سيالات دو فازي (گاز همراه با مايع) به كار برده مي شوند.از مهمترين موارد كاربرد آنها در پالايشگاه ها در سيستم مشعل Flare كه همواره مقدار مقداري مايعات گازي همراه گاز وجود دارد ؛مي باشد.بايد بگوييم كه در اين نوع از كمپرسور ها عمل آب بندي داخلي به وسيله ديواره هايي از مايع كه داخل كمپرسور ريخته مي شود وبين رتور وبدنه قرار مي گيرد وتوسط نيروي گريز از مركز انجام مي شود.

آن نوع از مايعي كه براي آب بندي مورد استفاده قرار مي گيرد بستگي به نوع گاز كمپرسور دارد.اما اغلب از آب كه يك مايع ارزان قيمت مي باشد براي اين كار استفاده مي كنند.پيش از راه اندازي كمپرسور در ابتدا در داخل ان مايع مناسبي ريخته مي شود وسپس اقدام به راه اندازي آن مي نمايند.هنگامي كه كمپرسور ساكن مي باشد مايع در قسمت ته بدنه مي ماند وزماني كه حالت چرخش قرارگرفت در اثر نيروي گريز از مركز مايع به سمت بيرون Casing پرتاب مي گردد وبا ايجاد يك ديواره آب كار آب بندي و جلوگيري از فرار گاز فشره شده انجام مي شود.

در بخش نزديك به مركز رتور چهار عدد كانال Stationary Port Chamber قرار گرفته كه دو تاي از ان ها به مسير ورودي گاز مربوط مي شود ودو تاي ديگر هم مربوط به مسير خروجي گاز مي باشند.كه با چرخش رتور گاز وارد راهگاههاي ورودي مي شودوبا حركت چرخشي رتور گاز حبس شده بين تيغه ها وديواره مايع وشكل بدنه كمپرسور موجب كي گردد كه فشار ديواره مايع گاز را فشرده كند وان را به سمت مسير خروجي كمپرسور از طريق Stationary Port Chamber هدايت نمايد.

در كمپرسورهاي نوع رينگ مايع به طور هم زمان گاز ومايع وجود دارد برقرار است ومايع داخل كمپرسور هم زمان هم كاز آب بندي وهم كار روانكاري را انجام مي دهد.لازم به استفاده از روغن ماري خارجي نمي باشدوتنها نياز اين نوع كمپرسور اضافه نمودن مايع داخل casing است كه به احتمال زياد مقداري از آن با گاز خروجي از كمپرسور با آن خارج مي گرددكه بايد بگوييم كه در مراحل خروجي كمپرسور به وسيله Separator مخصوص جوا مي گردد مايعي كه براي آب بندي استفاده مي شود اغلب يك مايع ارزان قيمت مانند اب مي باشد كه بايست ذرات ناخالص و جامد ان جدا شده باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۶:۱۵ ] [ behzad moghtader ]

كمپرسورهاي ديناميكي

 

كمپرسورهاي ديناميكي /Dynamic Compressors , كمپرسورهاي ديناميكي , قيمت كمپرسورهاي ديناميكي , نحوه عملكرد كمپرسورهاي ديناميكي , مركز خريد و فروش كمپرسور ديناميكي در تهران : در اين مدل از كمپرسور ها عمليات بالا بردن فشار گاز توسط حركت ديناميكي با سرعتي كه به وسيله پره هاي دوار كمپرسوربه گاز وارد مي شود موجب بالا بردن انرژي جنبشي گاز مي شوند كه به وسيله ولوت ها يا ديفيورزها اين انرژي جنبشي به انرژي فشاري تبديل مي شود.ومي توان اين نوع از كمپرسور ها را نيز از لحاظ جريان گاز خروجي از پره ها در دو دسته زير تقسيم بندي كنيم:

  1. كمپرسور هاي جريان محوري/ Axial Flow
  2. كمپرسورهاي جريان شعاعي /Radial Flow
كمپرسور ديناميكي

كمپرسور ديناميكي

ليست قيمت انواع كمپرسور را در اين بخش مشاهده كنيد : قيمت كمپرسور

كمپرسور هاي جريان محوري/Axial Flow Compressor

اساس كار اين نوع از كمپرسور ها بر پايه حركت دادن گاز (هل دادن ) به وسيله پره هاي دوار نصب شده روي رتور مي باشدو بيشترين كاربرد اين نوع از كمپرسورها در توربين هاي گازي مي باشد.ويا هم كه براي جاهايي مورد استفاده قرار مي گيرند كه نياز به جريان وفلو زياد گاز است.واغلب فشار خروجي آنها پايين ويا متوسط مي باشد.

در داخل كمپرسور ،جريان گاز در جهت محوري Axial مي باشدوبه غير از پره هاي نثب شده روي رتور( پره هاي متحرك ) كه وظيفه انتقال انرزي از رتور به سيال را عهده دار مي باشند وبا محور مي چرخند يك سري پره هاي ثابت ديگر نيز بر روي بدنه كمپرسور نثب گرديده است كه به آنها پره هاي راهنما گفته مي شود.كه اين پره ها به غير از جهت دادن به سيال ،براي انتقال از يك مرحله به مرحله ديگر وظيفه تبديل انرژي جنبشي به انرژي فشاري را نيز عده دار مي باشند.در اين نوع از كمپرسور ها افزايش فشار به اين شكل صورت مي گيرد كه گاز به صورت آهسته از فضاي باز (سطح مقطع زياد) به فضاي تنگ تري رانده مي شود وموجب كم شدن حجم وافزايش فشار مي شود.

كمپرسور هاي جريان شعاعي /Radial Flow Compressor

كمپرسورهاي جريان شعاعي بيشتر به كمپرسور هاي گريز از مركز معروف مي باشندواساس كار انها ،به كار بردن نيروي گريز از مركز براي بالا بردن انرژي جنبشي گاز است.واين عمل به وسيله Vane هاي نثب شده روي پروانه به سيال اعمال مي گردد.

در كمپرسورهاي جريان شعاعي عامل اصلي انتقال انرژي ،پروانه كمپرسور Lmpeller مي باشد كه روي محور نصب مي گردد و با آن مي چرخد وبعد از وارد شدن سيال به چشمه پروانه Lmpller Eye روي تيغه هاي Vaneكه روي آن نصب مي شود هدايت مي گردد و بعد از قرار گرفتن در نوك پروانه به وسيله نيروي گريز از مركز اعمال شده از پروانه جدا مي گردد. و وارد محفظه اطراف آن Voloute يا Difuser مي شود تا انرژي جنبشي دريافت شده به انرژي فشاري مبدل گردد.

خلأ به وجود آمده از پرتاپ سيال به طرف بيرون (در اثر سرعت گرفتن سيال) موجب جايگزيني دوباره سيال به نوك پروانه مي شودوهمچنين باعث جريان يافتن مداوم سيال به كمپرسور و كسب انرژي از خارج شدن آن از مكپرسور مي گردد.

با دقت در اين مسئله كه حركت سيال در داخل كمپرسور به وسيله نيروي گريز از مركز صورت مي گيرد بايست دور كمپرسور به حدي بالا باشد تا بتواند سيال قرار گرفته در نوك پروانه را از پروانه جدا سازد.تا شرايط جايگزيني ذرات قبلي به جاي آن فراهم شودودر غير اين صورت فشار و فلوي كمپرسور كاهش خواهد يافت كه با دقت به سبك بودن گاز ها براي انرژي دادن به سيال نياز به دور هاي بالا است(نسبت به مايعات ) همين طور به علت فاصله زيادي كه بين مولكول هاي گاز ها وجود دارد تعداد Vaneهاي نثب شده روي پروانه ها وهمين طور زاويه آن ها نسبت به پروانه هاي پمپ هاي گريز از مركز بيشتر مي باشد.ديفيورز ها ويا مجموعه Volute مانند كار آن ها در پمپ ها با زياد كردن سطح مقطع عبوري جريان انرزي جنبشي به انرژي فشاري مبدل مي كنند.

كاربرد كمپرسور ديناميكي بيشتر در صنايع مي باشد ووآنها بيشتر براي فشرده كردن هوا وگاز هاي ديگر در حجم وفشار هاي گوناگون به كار برده مي شوند.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۳:۱۷ ] [ behzad moghtader ]

كمپرسورهاي نوع رفت و برگشتي

 

كمپرسورهاي نوع رفت و برگشتي | Reciprocating Compressor : اساس كار اين كمپرسور ها از طريق مكانيزم حركت رفت وبرگشتي وتغيير حجم حاصل از ان انجاام مي گيرد افزايش يافتن حجم در داخل كمپرسور موجب كاهش فشار در ان ودر نتيجه باعث ورود گاز به داخل محفظه كمپرسور مي گردد ودر سيكل تراكم نيز كاهش حجم داخل كمپرسور باعث خارج شدن گاز از داخل سيلندر مي گردد كه انرژي منتقل شده به گاز در هنگام كم شدن حجم آن موجب افزايش فشار گاز مي شود .بايد بگوييم كه مقدار گاز قشرده شده داراي تناسب مستقيم با تعداد كورس كمپرسور است.

كمپرسورهاي نوع رفت و برگشتي

كمپرسورهاي نوع رفت و برگشتي

كابرد اين نوع از كمپرسورها بيشتر براي توليد فشارهاي بالا مي باشد وبه طور كلي مي توان آنها را در دو دسته زير تقسيم بندي كرد:

  1. كمپرسورهاي نوع پيستوني
  2. كمپرسورهاي نوع ديافراگمي

كمپرسورهاي رفت و برگشتي نوع پيستوني

در كمپرسورهاي رفت و برگشتي نوع پيستوني ،حركت رفت وبرگشتي پيستون در داخل سيلندر موجب تغيير حجم در سيلندر شده كه افزايش حجم سيلندر باعث كاهش فشار در ان شده وموجب مكش گاز به داخل سيلندر مي گرددودر قسمت تراكم كاهش حجم سيلندر در اثر حركت پيستون به سمت جلو افزايش فشار داخل سيلندر (متراكم شدن گاز ) را باعث مي شودودر نتيجه موجب مي شود كه گاز با فشار بالا از داخل سيلندر در مسير لاين خروجي خارج شود.بايد اشاره كنيم كه كنترل كردن اتوماتيك ورود وخروج گاز به داخل سيلندر به وسيله واوهاي كمپرسور يا شير هاي ورودي وخروجي Compressor Valves صورت مي گيرد.

به وسيله ميلنگ ،حركت دوراني الكتروموتور ويا توربين بخار،به حركت رفت وبرگشتي مبدل مي گردد وبه وسيله مجموعه Cross Head به طور كامل خطي شده وروي پيستون اعمال مي گردد.

بيشتر بدانيد : الكتروموتور

كمپرسورهاي رفت و برگشتي را هم مي توان به دو دسته زير طبقه بندي كرد:

  1. كمپرسورهاي يك طرفهSingle Acting
  2. كمپرسورهاي دو طرفهDouble Acting

در كمپرسور هاي يك طرفه عمليات تراكم گاز تنها در قسمت جلوي پيستون يا سر سيلندر صورت مي گيرد ولي در كمپرسورهاي دو طفه هم در قسمت جلو پيستون (سر سيلندر) وهم قسمت عقب آن (ته سيلندر) صورت مي گيرد كه اين ها به عنوان دو كمپرسور موازي عمليات مكش وتراكم را با تاخير زماني ۱۸۰ درجه اي صورت ميدهند.اغلب كمپرسورهاي نوع دوطرفه در اكثر صنايع مورد استفاده قرار مي گيرند.به غير از بالا بردن ظرفيت كمپرسور موجب كم شدن نيروهاي لرزاننده Shaking Force به بدنه كمپرسور و ميلنگ نيز مي گردد كه موجب افزايش طول عمر قطعات و كمپرسور هم مي گردد.

ليست قيمت انواع كمپرسور را در اين بخش مشاهده فرماييد : قيمت كمپرسور

كمپرسورهاي رفت و برگشتي نوع ديافراگمي

اساس كار اين كمپرسور ها نيز مانند كمپرسورهاي پيستوني برپايه تغييرات حجم داخل كمپرسور مي باشد كه به ويله حركت رفت وبرگشتي ديافراگم صورت مي گيرد (مانند پمپ بنزين ماشين ها) وكنترل كردن ورود وخروج گاز داخل كمپرسور به وسيله ولوهايي كه به طور اتوماتيك برپايه اختلاف فشار كار مي كنند Compressor انجام مي گردد.

در اين نوع از كمپرسورها حركت رفت وبرگشتي روي ديافراكم اعمال مي گردد وحركت رفت وبرگشتي آن موجب تغيير حجم داخل كمپرسور وتغيير فشار داخل آن مي گردد كه افزايش حجم وكاهش فشار داخل سيلندر هم باعث ورود گاز به داخل سيلندرو كاهش حجم قسمت بالاي ديافراگم موجب افزايش فشار ودر نتيجه خروج گاز به طرف لوله خروجي كمپرسور مي گردد.

جنس ديافراگم ها بر اساس طراحي كمپرسور برپايه فشاردرجه حرارت و…از جنس هاي گوناگوني مانند لاستيك ،فلز،ويا پلاستيك هاي مخصوص ساخته مي شوند.

مزاياي كمپرسورهاي ديافراگمي

  1. از مهمترين محاسن اين كمپرسورها عدم تماس بين گاز و قطعات كمپرسور مي باشد.
  2. از ويژگي هاي بارز ديگر كمپرسورهاي ديافراگمي اين مي باشد كه فقط ديافراگم و مجاري ورودي و خروجي كمپرسور با گاز كمپرس شونده در تماس مي باشند.
  3. كمپرسورهاي ديافراكمي نياز به آب بندي نداشته ومي توان به جرات ادعا كرد كه در اين گونه كمپرسورها صد درصد صفر مي باشد.

مي توان گفت كه طرفيت اين نوع از كمپرسورها با قطر ديافراگم (كورس حركت) و تعداد تكرار حركت رفت وبرگشتي در واحد زمان (سرعت حركت) داراي نسبت مستقيم مي باشد.چون مقدار حركت قابل دستيابي ديافراكم محدود مي باشد وبه طور قابل ملاحظه اي قطر آن كمتر از قطر ديافراگم پمپ مي باشد،بيشترين ظرفيت كمپرسور(با قطر ديافراگم ثابت)عملاً به حداكثر سرعت رفت وبرگشت ديافراگم كه اغلب كم است بستگي خواهد داشت.

براساس نوع مكانيزم تحريك ديافراگم اين نوع از كمپرسورها در مي توان به چند دسته زير تقسيم كرد:

  1. كمپرسورهاي ديافراكمي با عملگر هيدروليكي
  2. كمپرسورهاي ديافراگمي با عملگر مكانيكي

با دقت به ظرفيت پايين اين نوع كمپرسورها وهمين طور عدم تحمل ديافراگم ها براي فشارهاي بالا مورد استفاده آن ها محدود مي باشدو اغلب براي جا به جا كردن يا فشردن گاز هايي مانند اكسيژن و براي پر كردن كپسول هاي حاوي اين گاز ها به كار برده مي شود.

اغلب در كمپرسورهاي ديافراگمي صنعتي حركت رفت وبرگشتي ديافراگم ها(كه اغلب از جنس فلزيSt.St اند) به وسيله فشار روغن زير آن ها وبه وسيله حركت رفت وبرگشتي پلانجر (پيستون) زير آن كه به وسيله ميل لنگ رفت وبرگشت مي كند،انجام مي گرددبراي كنترل كردن فلوي خروجي كمپرسور فشارروغن (مقدار) زير ديافراگم تغيير داده مي شودكه اين كار به وسيله يك عدد پمپ روغن كوچك Plunger Pump كه به وسيله ميل لنگ تحريك مي شود،انجام مي گيرد.و روغن را زير ديافراكم تزريق مي كن تا هم جبران نشتي روغن از زير پلانجر يا پيستون را بنمايد وهم موجب بالا بردن فشار روغن زير ديافراگم را بكند ودر نتيجه موجب حركت بيشتر ديافراگم وبالا بردن فلوي كمپرسور شود.

مي شود با تنظيم كردن ميزان كورس يا حركت ديافراگم كه در كمپرسورهاي نوع عملگر هيدروليكي با كم وزياد كردن فشار،مقدار روغن زير ديافراگم انجام مي شود.ويا سرعت پمپ (تعداد كورس در واحد زمان) ويا هر دو مي شود ظرفيت اين كمپرسورها را تغيير داد.اگر نياز باشد مي توان از دو يا سه ديافراگم متوالي كه روي هم قرار مي گيرند ؛استفاده كرد.كه اگر يكي از آن ها پاره شد ديگري بتواند از نشتي مايع جلوگيري نمايد.همين طور با تعبيه سوراخ وشيار هاي ريز روي ديافراگم وانتقال آنها روي يك عدد Pressure Switch اگر يكي از ديافراگم ها پاره شودفشار گاز يا روغن روي سوئيچ عمل مي كند وموجب تحريك آن مي شودوبا تحريك شدن سوئيچ علامت هشدار ارسال مي گردد.ويا باعث از سرويس خارج شدن كمپرسور مي گردد.بايد بگوييم كه در اين مدل از طراحي ديافراگم شيار دار در وسط قرار مي گيردوسوراخ ديافراگم هاي ديگر كه يكي زيروديگري روي آن واقع مي شود،درست بايد مقابل شيار ديافراگم وسطي قرار بگيرد.

همين طور به وسيله مكانيزمي به نام Relief Valve همواره مقداري روغن زير ديافراگم تخليه مي گردد تا بشود با ان مقدار فلوي كمپرسور را تحت كنترل قرار داد.باي گفت كه هر قدر ميزان باز بودن وتخليه روغن از Pressure Limiter يا Relif Valve بيشتر باشد،فلوي كمپرسور كمتر مي شودوهمين طوربرعكس با بسته شدن آن و حبس روغن زير ديافراگم موجب بيشتر شدن فشار زير ديافراگم وافزايش كورس پيستون و زياد شدن فشار وفلوي كمپرسور مي گردد.در اينجا لازم به ذكر مي باشد كه Relief Valve عبارت مي باشد از يك شير سوزني Needle Valve كه مقدار روغن تخليه شده از زير ديافراگم را كنترل مي كندوبراي Unload كردن ويا تغيير Load كمپرسور به كار برده مي شود وروغن را از زير ديافراگم به محفظه روغن برمي گرداند.

ولازم به ذكر مي باشد كه براي كنترل كردن مسير هاي ورودي و خروجي گاز كمپرسور ولوها Compressor Valve به كار برده مي شوند.

وبايد بگوييم كه ولوها مهمترين قطعات كمپرسورهاي رفت وبرگشتي هستند كه خراب شدن ان ها موجب عدم آب بندي آن ها وبرگشت دوباره گاز به داخل كمپرسور وگرم شدن كمپرسور ودر نتيجه كاهش ظرفيت و فلوي كمپرسور مي گردد وكاركرد نادرست انها نيز باعث كاهش كارائي آن مي شود كه در قسمت ولوها به صورت مفصل راجع به ان ها بحث خواهيم كرد.

در كمپرسورهاي نوع جابجايي مثبت ،براي محافظت در برابر فشارهاي بالا كه موجب تركيدن كمپرسور و ايجاد خسارت هاي جاني ومالي فراواني مي شود ،اغلب در قسمت خروجي آن ها يك عدد شير اطمينان Safety Valve نصب مي گردد وروي فشار مورد نظر Set مي شود وواگر به هر دليلي فشار افزايش پيدا كرد ،مقداري از گاز داخل كمپرسور از آن خارج مي شود وبه يك محيط مطمئني منتقل مي گردد.

وهمين طور مي توان كمپرسور ها را از لحاظ تعداد مرحله به دو دسته زير تقسيم بندي كرد:

  1. كمپرسورهاي يك مرحله ايSingle Stage
  2. كمپرسورهاي چند مرحله اي Multistage

در مواردي كه حجم زياد گاز با فشار بالا مورد نياز باشد بايد حتماً كمپرسورهاي چند مرحله اي را به كار برد .به اين معني كه مراحل افزايش فشار بايد در چندين مرحله انجام گردد.

به علت هاي زير حتما بايد از كمپرسورهاي چند مرحله اي استفاده شود:

  • پايين آوردن تنش هاي كششي وفشاري روي قسمت هاي مختلف كمپرسور
  • دادن فرصت خنك كاري به گاز در مراحل مياني به وسيله Lnter Coolerها.
  • و آخر سر هم داد صرفه جويي كردن در مصرف انرژي.

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۵۹:۵۹ ] [ behzad moghtader ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب