كلينيك ليزرموهاي زائد , كلينيك ليزر مو , ليزر موهاي زائد , قيمت ليزر مو
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
پيوندهای روزانه
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 20
دیروز : 757
افراد آنلاین : 4
همه : 26270

جابه جايي ميز كار و بسته بندي آن به صورت گام به گام

جابه جايي ميز كار و بسته بندي ان به صورت گام به گام :  جابه جايي ميز كار و وسايل چوبي بسيار سنگين جزء جابه جايي هاي سخت و طاقت فرسا در اسباب كشي محسوب مي شود . در روند انتقال و جابه جايي وسايل از خانه اي به خانه ي ديگر صدها تصميم مهم و اساسي وجود دارد . براي پيش بردن اهداف خود در اسباب كشي ضروري است كه تمامي اين نكات و اين تصميم ها با دقت صورت بپذيرد . يكي از اين تصميم هاي مهم و اساسي در اسباب كشي اين مي باشد كه چه كارهايي در اسباب كشي و جابه جايي اثاثيه بايد انجام داد و يا كدام يك از وسايل و اثاثيه ها مي توانند گزينه ي فروش و يا اهدا و يا هديه دادن به اشنايان مناسب تر مي باشد .

 

ميز كار در اغلب اثاث كشي جز جابه جايي هاي سخت مي باشد . در جابه جايي ميز كار دلايل و علت هاي نهفته ي زيادي وجود دارد ( طراحي – ارزش معنوي – كارآمدي ) . به همين دلايل امكان دارد فرد ميز كار خود را دوست داشته و قصد داشته باشد آن را با خود به خانه ي جديد بدون اينكه توجهي به هزينه ي انتقال آن داشته باشد انتقال دهد . اگر تمامي اين موارد صحيح است بايد ياد بگيريد كه خودتان چگونه مي توانيد يك ميز كار سنگين را جابه جا كنيد .

 

باربري تهران , اتوبار

ميزها داراي تنوع زيادي و در اندازه – شكل – وزن و طراحي هاي متعددي مي باشند . با اين تفاصير اماكن دارد كه انتقال و جابه جاثيي ميز كار به خانه ي ديگر بسيار طاقت فرسا باشد . حتي اين امكان نيز وجود دارد كه در درب ورودي ميز گير كرده باشد چون ميز ابعاد بزرگتري نسبت به در دارد . براي جابه جايي و انتقال ميز كار سنگين خود بهترين راه ها را بياموزيد . تا بتوانيد اثاثيه ي دلخواه خود را به راحتي جابه جا كنيد .

آنچه براي جابه جايي ميز كار به آنها نياز است .

به طور معمول استخدام باربران حرفه اي حمل اثاثيه و حمل بار, ساده ترين راه براي انتقال و جابه جايي يك ميز سنگين مي باشد . به اين ترتيب شما بدون هيچ زحمت و دغده اي ميز كار سنگين خوذد را به خانه ي جديد خود انتقال داده ايد . ميز كار سنگين شما به راحتي به ماشين باربري انتقال داده شده و حمل شده و تخليه مي گردد و در آخر تحويل شما در خانه ي جديد شما مي گردد .

مشكل اساسي كه در استخدام شركت هاي اتوبار و باربري به متنظور انتقال و جابه جايي ميز كار و يا هر وسيله ي سنگين ديگري كه در خانه وجود دارد اين است كه براي خدمات جابه جايي شما بايد متقبل هزينه هاي گزافي باشيد . پس توصيه مي شود كه با ارزيابي با دقت كامل وضعيت خود و مسافت كوتاه اسباب كشي با خبر كردن چند دوست و يا آشناهاي خود , با وسيله ي نقليه ي اجاره اي كه براي حمل و نقل ايمن اجاره شده امكان دارد شانس خود را آزموده و جابه جايي ميز كار خود را بدون كمك خواستن از شركت هاي حرفه اي كه در اين حرفه فعاليت دارند , اين چالش را پشت سر بگذاريد .

پيش از جابه جايي ميز كار چه كارهايي بايد انجام داد ؟

يك ميز كار سنگين به هيچ وجه نمي تواند فردي به تنهايي آن را جابه جا كند . اين كار با اينكه غير ممكن است بسيار خطرناك هم مي باشد . پس براي اينكه با خيال راحت اين جابه جايي را انجام دهيد به چندين كمك كننده نياز داريد . از روكش هاي بسته بندي حباب دار مي توانيد براي پوشش دادن آن استفاده كنيد . همچنين به منظور محافظت بيشترو مناسب تر به چند پتوي ضخيم نيز نياز مي باشد . از نوار بسته بندي نيز مي توانيد براي محكم شدن بسته بندي استفاده كنيد . با ما همراه باشيد تا شما را با بسته بندي و جابه جايي ميز كار سنگين خود اشنا كنيم .

چگونه مي توان يك ميز را براي جابه جايي بسته بندي كرد ؟

محافظت از ميز كار در برابر صدمات احتمالي وارده در زملن اتقال و جابه جايي , قبل از تلاش براي اينكه از اتاق مطالعه حركت داده شود ,يكي از كوچك ترين راه هاي جابه جايي ميز كار توسط شما محسوب مي شود .

اگر در هنگام جابجايي با احتياط حمل شود در پايان كار بخاطر سالم رسيدن به مقصد خوشحال خواهيد شد .

مرحله اول : ميز را از همديگر جدا كنيد .

چانكه ميز شما داراي قسمت هايي است كه از همديگر قابل جدا شدن هستند , بهترين كار اين است كه براي آسان تر شدن كار جابجايي تمامي اين عناصر جدا شونده را از همديگر جدا كنيد . براي جدا سازي بعضي از قطعات جدا شونده شايد نياز به يك پيچ گوشتي هم داشته باشيد , كشوها و قسمت هاي شيشه اي و يا قفسه ها با هر جدا شدن هم كار جابجايي راحت مي شود و هم از سنگيني و حجم ميز كاسته ميشود .

مرحله دوم :

بعد از اينكه كار جدا سازي عناصر جدا شونده ميز به اتمام رسيد , هر قسمت جدا شده را با بسته بندي ايمن و با پوشاندن كاور مناسب محافظت كنيد . بعد از اينكه با احتياط بسته بندي كرديد با نوار چسب بپيچيد تا در صورت تكان خوردن ليز نخورد و محكم باشد . به طور مثال : امكان دارد ميز قسمت شكننده داشته باشد كه بعد جدا شدن با پتو بپوشانيد و بسته بندي كنيد .

مرحله سوم : آماده سازي كشو ها .

كشو هايي كه سبك است را مي توانيد با نوار و يا ريسمان و … محكم ببندييد و نيازي نيست كه آنها را از ميز جدا كنيد , ولي اگر كشو ها از وسايل سنگين پر باشد بايد با احتياط تمامي وسايل داخل كشو ها را خالب و بسته بندي كنيد .

مرحله چهارم :

بعد از اتمام كار جدا سازي عناصر جدا شونده ميز و بسته بندي آن ها , با احتياط چارچوب اصلي ميز را با پتو هاي ضخيم بسته بندي كنيد و از نوار يا بسته بندي كشي براي ثابت ماندن پتو در موقعيت خود استفاده كنيد , تا در صورتي كه ميز به جايي برخورد كرد آسيب نبيند .

جابجا كردن ميز كار بدون نياز به كمك شركت هاي باربري

بعد پايان يافتن تمامي مراحل جدا سازي عناصر ميز و بسته بندي نوبت به جابجايي ميز كار به خارج از منزل مي رسد تا به كمك وسيله ي نقليه جابجا شود . با انجام مراحلي كه در قسمت پايين گفته خواهد شد كار جابجايي را درست انجام خواهيد داد . قبل از اقدام به جابجايي ميز نقشه خروج را در نظر بگيريد , با در نظر گرفتن نقشه خروج هنگام جابجايي ميز كار مشكلي پيش نخواهد آمد .

قسمت هايي كه در هنگام جابجايي امكان دارد باعث ايجاد مشكل شود مانند :

  • پله هاي باريك
  • درب هاي كوچك
  • راهروهاي تنگ
  • گوشه هاي تيز و تنگ
  • و ….

تا جايي كه امكان دارد اين موانع را از سرراه حذف كنيد .

در هنگام جابجايي از لغزنده ها مكم بگيريد يك طرف ميز كه توسط شخص دوم بلند مي شود شما نيز در زير هر پايه ميز لغزنده قرار دهيد . تاجايي كه امكان دارد از بلند كردن يكباره ميز كار خودداري كنيد زيرا در اين صورت هم بار سنگين را متحمل مي شويد و هم احتمال آسيب به ميز كار بسيار بالا مي شود . با كمك گرفتن از پايه هاي لغزنده سنگيني ميز كار به قسمت كف اتاق مي رسد و كار جابجايي برايتان آسان مي شود .

بعد از اينكار ديگر مشكلي در هنگام جابجايي ميز كار خروج از آپارتمان نخواهيد داشت . اگر در هنگام جابجايي موانعي پيش رو داشته باشيد مثل درب مس توانيد به طور موقت ان را برداريد تا كار جابجايي و خروج ميز آسان شود .

در هنگام جابجايي ميز كار بهترين كار استفاده از آسانسور مي باشد در اين موقع هم سنگيني ميز كار را متحمل نخواهيد شد و. هم ميز كارتان بدون آسيب ديدگي و خطر به پايين آپارتمان خواهد رسيد تا نياز به طي كردن پله ها نباشيد .

در صورتي كه آسانسور نداريد بايد در هنگام جابجايي ميز كار احتياط كنيد و تا حد امكان پله ها بايد گسترده باشد . اگر احساس مي كنيد قادر به جابجايي ميز كارتان نيستيد در اين موقع از يك شركت باريري جابجايي و حمل بار كمك بگيريد .

پس از طي كردن تمامي مراحل جابجايي ميز كار و انتقال آن به پايين آپارتمان نوبت به حمل درون ماشين باربري مي رسد كه بايد از سطح شيب دار كمك بگيريد تا به طور آسان به داخل ماشين حركت كند . در آخر كار ميز زا در داخل ماشين محكم جا دهيد با ريسمان يا تسمه ثابت نگه داريد تا در هنگام حركت ماشين حمل بار آسيبي به ميز كارتان وارد نشود .

برچسب ها: , , , , , , , , , ,

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۰:۴۶ ] [ behzad moghtader ]
{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب