كلينيك ليزرموهاي زائد , كلينيك ليزر مو , ليزر موهاي زائد , قيمت ليزر مو
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
پيوندهای روزانه
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 84
دیروز : 38
افراد آنلاین : 5
همه : 13561

تامين برق اضطراري با ديزل ژنراتور  

تامين برق اضطراري با ديزل ژنراتور , ديزل ژنراتور در نيروگاه برق , نيروگاه ديزلي : هر كشوري براي تامين انرژي هاي مورد نياز خودش نياز به نيروگاه هاي است كه يكي از مهم ترين آن ها نيروگاه هاي برق در مناطق يك كشور است. مي توان انرژي لازم براي تامين برق يك شهر را از طريق نيروگاه هاي برق شهري فراهم آورد ؛ و به اين صورت است كه مي شود به خانه ها ، كسب و كارها ، مدارس ، بيمارستان ها ، هتل ها و بسياري از جا هاي ديگر برق را انتقال داد. درست است كه نيروگاه ها مسئول اين برق رساني هستند اما گاهي اوقات ممكن است كه نيروگاه هاي برق هم دچار مشكلات فني شده و موجب بروز كمبود برق و قطعي در شبكه توزيع شود. يكي از ضروري يات اين امر هم تامين برق اضطراري است كه براي توليد برق و هم براي ساير مراكز مصرف كننده برق ، در مراكز نيروگاهي بسيار مهم و الزامي مي باشد.

تامين برق اضطراري با ديزل ژنراتور

ليست انواع برند هاي موتور ديزل و ديزل ژنراتور در صنعت فا : ديزل زنراتور كوپله فابريك

فهرست مطالب

 

نيروگاه ديزلي

در كشور ما هم مثل ساير كشور هاي ديگر جهت تامين برق به صورت دائم و يا اضطراري برخي از نيروگاه ها از دستگاه هاي بسيار قوي از جمله ديزل ژنراتور كه داراي توان و قدرت بالايي است استفاده مي كنند. در كشور ما هم به اين نيروگاه ها به اصطلاح نيروگاه ديزلي گفته مي شود. اين نيروگاه هاي ديزلي بايد كه داراي قدرت بسيار بالايي باشند تا كه بتوانند تامين كننده برق در هزاران خانه باشند. پس متوجه شديد كه با اين كه تامين برق مناطق شهري مهم است و صرفا براي مراكزي همانند بيمارستان ها، دانشگاه ها يا ساير بخش هاي دولتي و خصوصي تامين برق اضطراري بسيار حائز اهميت مي باشد اما بايد گفت كه تامين انرژي خود نيروگاه هاي برق بسيار پر اهميت تر و حائز اهميت تر است.

ديزل ژنراتور در فناوري اطلاعات و ارتباطات

همان طور كه مي دانيم امروزه بزرگ ترين پل ارتباطي ما با ساير نقاط دنيا سيستم هاي مخابراتي است ؛ كه امروزه نقش بسيار زيادي را در صنعت نيز دارد و از اين رو در تمامي كسب كار ها ، نگه داري خطوط ارتباطات يك امر بسيار حياتي و مهم محسوب مي شود. سيستم هاي اداري و بانكي امروزه با اين روش تمام نياز هاي روزمره ما را پاسخ گو هستند و از همين رو هم مي توان بانك ها و سيستم هاي توزيع شده را در اين باره مثال زد.

اين تكنولوژي ها باعث پيشرفت در بسياري از مراحل زندگي شده است و براي زنده نگه داشتن تمامي اين تكنولوژ ي ها فراموش نكنيم كه وجود برق اولين و مهم ترين امر حياتي است. تامين مولد برق اضطراري هم اينك براي تمامي مراكز فناوري اطلاعات و ارتباطات در اولويت است و از همين رو هم اين مراكز تمامي اين اطلاعات را در برنامه كاري خود قرار داده اند. براي مراكز ديتا سنتر وجود مولد هاي برق يك امر بسيار و از اين رو مهم و حياتي محسوب مي شود. در اين بخش وجود ديزل ژنراتور براي تامين جريان برق اضطراري كمك هاي بسيار حياتي را انجام داده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۶:۴۶ ] [ behzad moghtader ]

قسمت هاي مختلف بوستر پمپ  

انواع قسمت هاي مختلف بوستر پمپ : در اين بخش اطلاعات كاملي را درباره ي اجزاء مختلف بوستر پمپ و طريقه ي نگهداري ارائه شده است با مطالعه دقيق اين بخش مي توانيد كه اطلاعات كامل و جامعي را در اين باره به دست بياوريد.

قسمت هاي مختلف بوستر پمپ

فهرست مطالب

 

پمپ بوستر پمپ

  1. حتما كه بايد از وجود آب در پمپ اطمينان داشت و اين كه در پمپ ها آب ورودي بايد كاملاً تميز باشد زيرا كه در صورت خشك كار كردن ، پمپ به آن يك اسيب جدي وارد مي شود.
  2. بهترين نوع كاركرد پمپ زماني است كه آن ها در حالت تعادل و با صداي طبيعي و عمل كرد رواني را داشته باشند. و وجود هر گونه صداي غير طبيعي در پمپ وجود يك مشكل اساسي را نشان مي دهد كه در صورت بروز چنين عارضه اي بهتر است تا پمپ را سريعا از مدار خارج كرد و سپس به بررسي مشكل و حل آن اقدام كرد.
  3. بايد مطابق با مدارك پمپ ،فشار خروجي پمپ بهم يكسان باشد و صورتي كه پمپ فشار لازم را نتواند كه توليد كند حتما بايد نسبت به رفع عيب آن اقدام شود.
  4. مهم ترين اهميت در صحيح كار كردن پمپ جهت چرخش الكتروم وتور و به تبع ان پمپ، است. زيرا در صورت كاركرد بر عكس پمپ باعث مي شود تا بر پمپ ها اثرات مخرب زيادي وارد شود.
  5. جدي ترين آسيب براي پمپ در زمان خاموش و روشن شدن بيش از حد مجاز پمپ است كه اين با توجه به سايز پمپ معمولاً ۲۰ بار در ساعت است كه اين كار باعث آسيب ديدن چندين قطعه ي پمپ مي شود. در صورتي كه چنين حالاتي را مشاهده كرديد حتما بايد در رفع اشكالات اقدام كنيد و سريعا براي جلوگيري از آسيب كلي به سيستم بر آمد.
  6. بايد براي جلوگيري از يخ زدگي پمپ اگر كه در فضايي باشد كه احتمال يخ زدن آب در آن زياد است بايد راهكار هايي را بيانديشيد.
  7. در صورتي كه شما براي مدت طولاني لازم نداريد تا از پمپ استفاده كنيد بهتر است تا آب موجود در پمپ را تخليه كنيد. اما در صورتي كه امكان تخليه ي پمپ وجود ندارد هفته اي يك بار هم كه شده باشد بهتر است تا پمپ را باز كنيد تا به اين شكل پمپ سالم بماند.
  8. در صورتي كه پمپ گير پاژ كرده باشد و پمپ به همين علت خاموش باشد بهتر است تا براي خارج كردن از اين حالت با پيچ گوشتي يا آچار ، مهره ي روي پمپ را كمي بچرخانيم تا از آن حالت خارج شود.
  9. از روشن كردن پمپ در صورت بسته بودن شير فلكه ي خروجي، براي بيشتر از چند ثانيه كوتاه بپرهيزيد. فقط جهت تست بوستر پمپ است كه از حالت دستي پمپ ها و يا مواقعي است كه سيستم دچار اتفاقي شده است. استفاده از حالت دستي در پمپ به صورت طولاني مدت باعث آسيب ديدن پمپ ها خواهد شد.

در صورتي كه جريان ورودي آب داغ باشد حتما بايد از حداقل فشار لازم اطمينان حاصل نماييد.

انواع بوستر پمپ آبرساني و آتش نشاني در : بوستر پمپ صنعت فا

الكترو موتور بوستر پمپ

  1. وجود تابلوي برق بيشتر براي كاركرد صحيح الكترو موتوراست كه اين تابلو برق بايد به فيوز مجهز باشد كه علاوه بر فيوز بايد به كنتاكتور ، بيمتال و كنترل فاز مجهز باشد. در صورتي كه هر كدام از اجزا عمل كرد صحيحي را نداشته باشند موجب سوختن الكترو موتور مي شود.
  2. بايد با درجه ي عايق بندي موتور و كلاس كاركرد موتور ميزان رطوبت و گرماي محيط مطابقت داشته باشد.
  3. يكي ديگر از علت هاي خرابي و سوختن موتور سر بندي غير اصولي و خارج از پلاك موتور است كه باعث سوختن الكترو موتور مي شود.
  4. بر روي پلاك موتور اندازه و مقدار كاركرد موتور درج شده است كه در صورت كاركرد خارج از توان و يا خروجي خارج از فركانس مندرج در روي پلاك موتور باعث خرابي مي شود. توان مورد نياز پمپ بايد با توان الكترو موتور مطابقت داشته باشد.
  5. يكي ديگر از علت هاي سوختن موتور خاموش و روشن شدن غير منطقي موتور است كه باعث سوختگي موتور مي گردد.
  6. نياز به گريس كاري جهت بلبرينگ در برخي الكترو موتور هاي بزرگ ضروري مي باشند كه نسبت به انجام اين امر بايد به صورت دوره اي اقدام شود.
  7. از نظر ساعت كاركرد بلبرينگ هاي موتور داراي عمر مشخصي هستند. كه زمان تعويض بلبرينگ زماني است كه صداي غير طبيعي شنيده شود در اين زمان بايد نسبت به تعويض بلبرينگ اقدام كرد.

شير يك طرفه بوستر پمپ

بوستر پمپ شير يك طرفه در واقع يكي از حساس ترين قطعات الكترونيكي است كه براي جلوگيري از برگشت آب از خط دهش به پمپ در خروجي هر پمپ استفاده مي گردد. يكي از جدي ترين اسيب ها عمل كرد نا صحيح اين شير است كه موجب برگشت آب و از همين رو سبب آسيب ديدن بوستر پمپ مي شود. در صورت ناقص كار كردن اين شير مشكلاتي مثل : بالا نرفتن فشار سيستم ، فشار آمدن به پمپ ها و معكوس چرخيدن پروانه ي پمپ در حالت خاموش است. حتما بايد آب بندي كامل شير يك طرفه به طور دقيق كنترل شود و از ورود اجسام خارجي مثل سن گريزه يا شن يا ماسه كه در صورت ورود و جمع شدن در محل شير يك طرفه از آب بندي كامل جلوگيري مي كند. شير يك طرفه بايد از سيستم جدا شده تا اين مشكل حل شود اما ديسك يا دريچه، در صورت خوردگي حتما بايد تعويض شود.

صافي بوستر پمپ

در قسمت مكش هر پمپ يا روي كلكتور ورودي نصب صافي حتما توصيه مي شود. طي زمان هاي مشخص كنترل توري صافي هم لازم است تا اگر مشكلي در صورت گرفتگي و مسدود شدن به وسيله ي اجسام يا ذرات، برگ يا هر شيء موجود در روي آب ورودي صورت بگيرد حتما سيستم تخليه و تميز شود. در صافي ها توري به راحتي قابل كنترل و يا قابل تعويض است. نصب صافي بر روي كلكتور مكش در بوستر پمپ هاي آتش نشاني خلاف استاندارد است. زيرا كه اگر صافي دچار گرفتگي شود در اين جا عمل كرد كل بوستر پمپ دچار اختتلال مي شود.

شير پروانه اي و شير اصلي بوستر پمپ

به منظور امكان خارج كردن و وارد كردن پمپ به مدار در هنگام خرابي و تعمير و يا تعويض پمپ با باز و بسته كردن شير ها در ورودي و خروجي هر پمپ شير پروانه اي و شير اصلي بوستر پمپ وجود دارد . بايستي كه شير فلكه ها در حين باز و بسته شدن به دقت باز و بسته شوند و در بيشتر اوقات هم از نظر كارايي و داشتن اطمينان از سالم بودن بايد واشر آن ها كنترل شود در هنگام بسته بودن شير ها آب بندي كامل است. يكي از علت هاي هرز شدن فلكه پيچاندن متوالي و ممتد فلكه است. بايد در زماني كه پمپ در مدار است اطمينان كامل را نسبت به باز بودن شير فلكه ي ورودي و خروجي داشت. زيرا كه در صورت عدم باز بودن صدمات جدي به پمپ وارد مي شود.

منبع ديافراگمي بوستر پمپ

  1. يكي از اجزاي ضروري سيتم منبع ديافراگمي بوستر پمپ است كه معمولا براي جلوگيري از خرابي و لرزش سيستم كه ناشي از ضربه است و همچنين براي نرم كار كردن سيستم به كلكتور دهش بوستر پمپ متصل مي گردد.
  2. حتما بايد سه ماه يك دفعه، فشار باد منبع ديا فراگمي كنترل شود از آن جايي كه فشار باد مخزن كم باشد كارايي بوستر پمپ افت شديدي مي كند. پس بهتر است تا جهت كنترل باد منبع شير جدا كننده منبع از بوستر پمپ را ببنديد در اين صورت از طريق شير تخليه آب از درون منبع خارج مي شود. باد منبع ديا فراگمي از طريق گيج هاي فشار كنترل مي شود.
  3. فشار باد منبع بايد حدود ۱ بار كمتر از فشار استارت پمپ باشد. بطور مثال در صورتي كه فشار روشن شدن پمپ ها در ۷ بار بايد ۶ بار باشد.
  4. زياد بودن فشار بوستر پمپ باعث مي شود تا از مخزن با فشار كاري ۱۶ بار استفاده شود و به اين ترتيب از تركيدن و خرابي تيوپ جلوگيري شود.

تابلو برق

تابلو برق از اجزاي مهم بوستر پمپ مي باشد و طريقه ي نگهداري آن در دوام و عمر آن بسيار تاثير گذار است.

  1. بايد از قرار دادن تابلو برق همانند ساير وسايل الكترونيكي در رطوبت پرهيز كرد و تابلو برق بهتر است كه در مكاني دور از نور خورشيد قرار بگيرد.
  2. حتما بايد برق ورودي در محدوده ي مجاز ولتاژي باشد
  3. تنظيم كنترل فاز ها بايد در محدوده ي مجاز انجام بگيرد تا به اين ترتيب ورود ولتاژ به تابلو بيش از اندازه نباشد.
  4. بايد طبق پلاك الكترو موتور بيمتال ها يا كليد هاي حرارتي اتوماتيك براي هر الكترو موتور قابل تنظيم باشند به اين ترتيب كه در صورت آمپر غير مجاز ، بيمتال يا كليد حرارتي سريعا اعلام خطا كند و بعد از آن الكترو پمپ متوقف شود.
  5. در صورتي كه تعداد خاموش و روشن شدن ها بسيار زياد و بيش از حد باشد، براي جلوگيري از سوختن كنتاكتور ها بهتر است تا بوستر پمپ را خاموش نماييد.
  6. در صورتي كه يكي از قطعات خراب و يا سوخته باشد بهتر است كه نسبت به تعويض آن سريعا اقدام كنيد و از يك سره كردن مدارات جداً خود داري نماييد.
  7. در بوستر پمپ هاي دور متغير جهت تغيير فركانس اينورتور را نصب مي كنند. و پانل نمايش گر را بر روي اينورتور ها نصب مي كنند كه پارامتر مختلف نمايشي را مي توان بر روي آن مشاهده كرد و تنظيمات نيز مي تواند از روي انها صورت گيرد.
  8. جهت كنترل بوستر پمپ در بوستر پمپ هاي دور ثابت از PLC استفاده مي شود .معمولا plc ظيفه ي روشن و خاموش كردن پمپ ها را دارد و به اين صورت كه تا زماني كه در شبكه ي مصرف فشار در حد مطلوب باشد و در هر تغيير روشن پمپ سيكل استهلاك را به بين پمپ تقسيم و به حداقل مي رساند.

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۴:۰۹ ] [ behzad moghtader ]

سرويس و نگهداري ديزل ژنراتور  

سرويس و نگهداري ديزل ژنراتور , چك ليست معمول روزانه , هفتگي و ماهانه براي نگهداري و تعميرات انواع موتور ديزل و ژنراتور هاي بزرگ | صنعت فا

  • دوره زماني : روزانه ( به هنگام بهره برداري )
  • دوره زماني : هفتگي
  • دوره زماني : ماهانه

سرويس و نگهداري ديزل ژنراتور

ليست قيمت انواع ديزل ژنراتور كوپله در صنعت فا : ديزل زنراتور كوپله فابريك

فهرست مطالب

 

دوره زماني : روزانه ( به هنگام بهره برداري )

  1. بهتر است تا به هنگام كار و اطمينان از عدم وجود صدا و لرزش غير عادي ديزل ژنراتور حتما بررسي و بازديد شود
  2. كنترل سيستم خنك كننده سيم پيچ ژنراتور بايد بررسي شود
  3. بررسي موتور ديزل از نظركنترل سيستم خنك كننده
  4. طبق دستور العمل و توصيه كارخانه سازنده بررسي و بازديد از درجه حرارت آب رادياتور و اطمينان از عدم افزايش آن از مقدار مجاز
  5. طبق دستور العمل و توصيه كارخانه سازنده بررسي و بازديد از درجه حرارت اگزوز ديزل ژنراتور و اطمينان از عدم افزايش آن از مقدار حداكثر مجاز
  6. طبق دستورالعمل و توصيه كارخانه سازنده بررسي و بازديد و كنترل و ثبت لرزش تمام قسمتهاي مختلف و تعيين شده ديزل ژنراتور و اطمينان از عدم افزايش آنها از مقادير مجاز
  7. براي اطمينان از متعادل بودن مقادير ولتاژ و جريان خروجي ديزل ژنراتور ( هرسه فاز ) بايد مورد بررسي و كنترل قرار بگيرد.
  8. ولتاژ و جريان تحريك ژنراتور و اطمينان از نرمال و عادي بودن مقادير ( متناسب با ميزان بار ديزل ژنراتور ) حتما بايد بررسي و كنترل شود
  9. توان اكتيو و راكتيو ديزل ژنراتوربراي اطمينان از عدم افزايش آنها از مقادير مجاز بايد بررسي و كنترل شود.
  10. براي اطمينان از عدم افزايش و يا كاهش فركانس ژنراتور از مقادير مجاز بايد مورد بررسي و بازديد قرار بگيرد
  11. ضريب قدرت ژنراتور و اطمينان از عدم منفي شدن ( اثر خازني ) ضريب قدرت در مراحل مختلف باردهي ديزل ژنراتور بهتر است تا بررسي شود.
  12. اطمينان از باز بودن دمپر جلوي رادياتور ديزل ژنراتور بايد مورد بررسي قرار بگيرد.

دوره زماني : هفتگي

  1. براي اطمينان از مناسب بودن كميت و كيفيت روغن موتور بايد طبق ساعت كاركرد و دستورالعمل هاي فني شركت سازنده روغن موتور ديزل بررسي شود.
  2. بررسي و بازديد از و براي اطمينان از كافي بودن سطح آب رادياتور و عدم وجود نشتي در اتصالات بايد كه آب رادياتور و اتصالات آن مورد بررسي و بازديدد قرار بگيرد
  3. براي اطمينان از پر بودن مخزن گازوئيل و عدم وجود نشتي در اتصالات مربوطه مخرن گازوئيل موتور ديزل بايد مورد بازديد و بررسي قرار بگيرد.
  4. براي جلوگيري از عدم گرفتگي سطح رادياتور موتور ديزل و تميز نمودن سطح رادياتور با بلوور يا هواي صنعتي البته در صورت نياز بررسي و كنترل و بازديد حتما ضروري است.
  5. براي جلوگيري از عدم نشتي روغن ار قسمت ها و قطعات مختلف موتور ديزل بايد اين موارد بررسي و كنترل و بازديد شود.
  6. براي اطمينان از عدم وجود هر گونه آلودگي بايد كليه سطوح ديزل ژنراتور بوسيله بلوور يا هواي صنعتي , پارچه تنظيف , برس موئي تميز شوند.
  7. بهتر است تا حداقل دو بار در هفنه و هر بار به مدت ۲۰ دقيقه ديزل ژنراتور را براي كنترل و بازديد از قسمت هاي مختلف ديزل ژنراتور و اطمينان از صحت عمل كرد كليه قسمت ها به كار انداخت.
  8. براي اطمينان از صحت عملكرد ديزل ژنراتور بايد پمپ روغن موتور ديزل ژنراتور بررسي شود.
  9. براي اطلاع از وضعيت باتري هاي ژنراتور بهتر است تا بازديد و كنترل و بررسي اين باطري ها را چك كرد تا از مناسب بودن وضعيت آنها اطمينان پيدا كرد

دوره زماني : ماهانه

  1. طبق دستور العمل فني مربوطه اندازه گيري مقاومت سيم پيچ استاتور ديزل ژنراتور بوسيله ميگر ۱۰۰۰ v
  2. براي اطمينان از محكم بودن كنترل و بازديد از اتصالات الكتريكي جعبه اتصال كابل هاي قدرت ديزل ژنراتور
  3. براي اطمينان از عدم وجود هر گونه تغيير رنگ , ترك خوردگي , شكستگي و سوختگي بهر است كه كنترل و بازديد و بررسي جدي را براي محل اتصال كابلشوي قدرت به شينه هاي قدرت ديزل ژنراتور انجام داد.
  4. كنترل و بازديد از وضعيت روان كاري ياتاقان ها و گريسكاري مجدد آنها
  5. كنترل و بازديد و بررسي و براي اطمينان از سالم بودن دمپينگ هاي پلاستيكي ( لرزه گير ) بين پايه و فنداسيون ديزل ژنراتور
  6. در صورت نياز و طبق دستور العمل شركت سازنده بهتر است تا فيلتر هاي هوا و روغن سر زمان كنترل و بررسي شود.

بيشتر بدانيد : موتور ديزل


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۰:۰۰ ] [ behzad moghtader ]

سيستم كنترلي بوستر پمپ آتش نشاني با محركه ديزلي  

سيستم كنترلي بوستر پمپ آتش نشاني با محركه ديزلي

  1. خصوصيات
  2. پوشش
  3. راه اندازي و كنترل
  4. تجهيزات سيگنال و آلارم
  5. اتصالات و سيم كشي

سيستم كنترلي بوستر پمپ آتش نشاني

ليست كامل قيمت انواع بوستر پمپ آتش نشاني : بوستر پمپ

فهرست مطالب

 

خصوصيات

  • مي بايست كه كنتر لرها به طور ويژه براي كاركرد بوستر پمپ آتش نشاني با محركه ديزلي ساخته شوند.
  • حتما بايد قبل از ارسال از كارخانه توسط سازنده تمام سيستم كنترلي بايد مونتاژ ، سيم كشي و تست گردند.
  • تمام كنترلر ها بايد داراي علامت Diesel Engine Fire Pump Controller باشند و در محل مناسبي نام سازنده دستگاه درج گرديده باشد.

پوشش

  • تا جايي كه عملاً امكان دارد بايد كه كنترلرنزديك ديزل موتور و در كنار آن نصب گردد.
  • محل نصب كنترلر بايد در محلي باشد كه محافظت زياد باشد تا كه امكان هيچ خرابي ناشي از پاچيدن آب از بوستر پمپ ها و يا اتصالات ديگر نباشد.
  • مي باستي كه پوشش مطابق با استاندارد NFPA 70 باشد.

راه اندازي و كنترل

  • مي بايستي كه راه اندازي و كنترل به صورت اتوماتيك و يا غير اتوماتيك صورت بگيرد
  • حتما نبايد كه منبع تغذيه اوليه كنترلر برق ac باشد
  • مدار كنترل در زماني كه سيستم كنترل فشار آب استفاده مي شود حتما بايد سوئيچ فشاري را داشته باشد كه اين سوئيچ مستقل از تنظيمات بالا و پايين كاليبراسيون باشد.

تجهيزات سيگنال و آلارم

حتما مي بايست كه نشان گرها و آلارم هاي جداگانه اي براي حالات زير وجود داشته باشد :

  • آلارم مخصوص براي از كار افتادن استارت اتوماتيك موتور
  • به خاطر سرعت غير مجاز Over speedو خاموش شدن موتور
  • نشان گر خرابي باتري
  • براي از كار افتادن شارژر باتري
  • در سيستم روان كاري ، فشار بسيار پايين روغن
  • دماي سيستم خنك كاري

اتصالات و سيم كشي

  • بايد در كنترلر اجزاي سيم كشي به صورتي باشد كه براي كاركرد دائم مناسب باشدNEMA MG-1 باشند.
  • بايد كه تمام الكترو موتور ها جهت كاركرد دائم مناسب باشند.
  • نبايد كه سرويس فاكتور موتور ها كمتر از ۱٫۱۵ باشند.
  • الكترو موتور ها مي بايست كه در مواقعي كه امكان پاشش آب باشد، از نوع TEFC باشند.
  • مي بايست كه منبع قدرت يدكي براي مواقعي كه عدم قطعيت در تأمين برق وجود دارد، حتما تأمين شود.
  • منبع انرژي بايد كه الزامات استاندارد NFPA 110 را براي وقتي كه ژنراتور براي تأمين برق الكتروبوستر از پمپ استفاده مي كند را داشته باشد.

ليست انواع برندهاي پمپ در صنعت فا : پمپ

براي پمپ هاي آتش نشاني ۲۰ منحني مشخصه بوستر به صورت زير تعريف مي شود :

هد شات اف : هد نقطه شات اف براي تمامي انواع بوستر پمپ، نبايد كه از ۱۴۰درصد و هد نقطه كاري خود تجاوز نمايد.

دبي و فشار نقطه كاري : بايد از محل تلاقي دبي و فشار نقطه كاري و يا بالاتر از اين نقطه منحني مشخصه بوستر پمپ عبور نمايد. به اين صورت كه تلرانس منفي براي بوستر پمپ در بوستر پمپ هاي آتش نشاني مجاز نمي باشد.

بار اضافي : در دبي هاي بيش از ۱۵۰درصد نقطه كاري ، معمولا منحني عملكرد بوستر پمپ بايد به گونه اي باشد كه بيش از ۶۵ درصد هد بوستر پمپ افت نكند.

تأثير طراحي پروانه روي منحني عمل كرد بوستر پمپ هاي آتش نشاني : در بوستر پمپ ها بر اساس نوع كاربردشان براي هدهاي پايين، متوسط و بالا پروانه ها طراحي مي شوند.

ساير خصوصيات بوستر پمپ هاي آتشنشاني

  • بايد كه براي آب تميز تمام اندازه گيري ها و محاسبات حتما با دماي ۲۰درجه سانتي گراد انجام شود.
  • اما براي حالتي كه دبي به ۱۵۰درصد نقطه كاري مي رسد، در اين مقدار بايد توان مورد نياز موتور مشخص شود و در اين صورت كارفرما مي تواند كه بر اساس اين حالت نامي محركه را انتخاب كند.
  • سازنده حتما بايد براي اطمينان از عملكرد بوستر پمپ ها هر بوستر پمپ را با آب جداگانه تست نمايد و بعد از آن مي تواند كه گواهينامه هاي تست آن ها را ارائه نمايد. منحني عمل كرد، توان جذبي موتور و منحني بازده در گواهينامه تست مي بايست كه نشان داده شود.
  • نبايد از بوستر پمپ هاي سانتريفوژ در مواقعي كه بوستر پمپ مي بايست مكش منفي را انجام دهد استفاده نمود.
  • بايد كه پلاك جداگانه اي را هر بوستر پمپ داشته باشد. فشاركاري ، دبي نقطه كاري، سرعت چرخش و فاكتور هاي عمل كرد موتور حتما بايد در بوستر پمپ ذكر گردد.
  • در سمت رانش و مكش هر بوستر پمپ مي بايستي كه فشار سنج باشد.
  • بايد كه پوسته هر بوستر پمپ داراي شير فشار شكن باشد.

ساير اجزا دوراني بوستر پمپ و كوپلينگ موتور بوستر پمپ بايد كه مجهز به محافظ باشد ۲۰NFPA باشند كه چهار گونه هستند :

  1. بوستر پمپ هاي سانتريفوژ تك طبقه افقي Horizontal End Suction Centrifugal Pump
  2. بوستر پمپ هاي عمودي خطي Vertical In-Line Pump
  3. بوستر پمپ هاي اسپليت كيس يا همان بوستر پمپ هاي دو مكشه Double Suction Centrifugal Pump Horizontal Split-Case or
  4. بوستر پمپ هاي عمودي توربيني Vertical Turbine Pump

همه ي اين بوستر پمپ هاي قسمت فوق خود به گونه هاي مختلفي تقسيم مي شوند.

در مورد بوستر پمپ هاي عمودي خطي بايد بگوييم كه اين بوستر پمپ ها به انواع كوپلينگي صلب و كوپلينگي انعطاف پذير تقسيم مي شوند.

و همين طور بقيه موارد كه مي توان به استاندارد NFPA 20 مراجعه نمود.

اگر در فشار psi 60، gpm 1000باشد و در صورتي كه تقاضاي مورد نياز gpm 500 باشد، آن گاه از بوستر پمپ آتش نشاني و آب عمومي يا مخزن اختصاصي تامين دست كم gpm 1500 نرخ جريان در فشار psi 60 انتظار مي رود.

يك پاسخ اساسي درباره اندازه يك بوستر پمپ آتش نشاني كه براي همه موارد مناسب باشد، هنوز وجود ندارد. بايد كه نرخ تقاضاي بيشترين جريان از نقطه كاركرد نامي بوستر پمپ بعضي از بيمه گذاران و مراجع داراي قدرت اجرايي پمپ ( ۱۰۰درصد جريان و فشار ) تجاوز نكند ، اما ديگران مقداري بين نقطه نامي و نقطه بيشينه جريان را مي پذيرند كه البته به ندرت نقطه بيشينه جريان پذيرفته مي شود.

بدون شك در واحد هاي خيلي بزرگ نصب يك بوستر پمپ اضافي كار بسيار متداولي است در اين صورت حتي اگر كه يكي از بوستر پمپ ها دچار مشكل شود شما ديگر در زمينه تامين آب كافي مشكلي را نخواهيد داشت. با وجود اين كه بوستر پمپ آتش نشاني الكتريكي، روش بسيار مطمئن تري است اما بايد به اين نكته دقت داشت كه اين مورد هم به منبع تغذيه الكتريكي قابل اعتماد به شدت وابسته است. در اين ميان بوستر پمپ هاي آتش نشاني ديزل نيز مي توانند كه قابل اطمينان باشند اما بهتر است بدانيد كه آن ها هم به منبع تغذيه خاص خودشان يعني سوخت ديزل نيازمند است.

استفاده همزمان از يك بوستر پمپ الكتريكي و يك بوستر پمپ ديزل آتش نشانيNFPA معمولا متداول ترين و مطمئن ترين روش براي واحد هاي بزرگ تر است. براي متريال و هم براي منحني هاي عمل كرد اين بوستر پمپ ها معمولا استاندارد هايي هم وضع كرده است. بايد كه يك بوستر پمپ آتش نشاني مطابق با استاندارد NFPA 20 باشد. در اين مورد به نظر مي رسد كه در پمپ هاي آتش نشاني خصوصيات و منحني عملكرد بوستر از نمونه هاي ديگر متفاوت مي باشد. مي توان گفت كه با توجه به ماكزيمم بازده و مسائل اقتصادي ، بوستر پمپ هاي ديگر صنايع هم انتخاب مي شوند اما اين مورد در بوستر پمپ هاي آتش نشاني از اهميت اول برخوردار نيست. زيرا كه بوستر پمپ هاي آتش نشاني معمولا براي عملكردي مطمئن و براي تمام عمر طراحي مي شوند. معمولا كه در اين بوستر پمپ ها ماكزيمم ايمني و معيار هاي فشار خروجي كل از اهميت بالايي برخوردار است.

FM چيست ؟

در واقع واحد فني مستقل شركت Factory Mutual Insurance است كه براي سيستم ها و تجهيزات با ريسك بالا تأييديه عملكرد صادر مي كند. در واقع تأييديه FM جزو الزامات و نيازمندي هاي NFPA در بوستر پمپ هاي آتش نشاني مي باشد. و وجود تأييديه FM در محصول معمولاً نشان دهنده آن است كه از كيفيت خيلي بالا تري محصول نسبت به محصولات مشابه برخوردار است.

جزييات ساختار بوستر پمپ هاي آتش نشاني مطابق با استاندارد NFPA 20NFPA 20چيست ؟

NFPA 20 هم در واقع استانداردي در رابطه با بوستر پمپ هاي آتشنشاني مي باشد. معمولا اين استاندارد قوانيني جهت نصب و عملك رد بوستر پمپ ها، موتور هاي محركه، كنتر لرها و اجزاي كمكي آن ها دارد.

NFPA چيست ؟

انجمن ملي آتش نشاني آمريكا American National Fire Protection Association مي باشد. جهت كه جهت ايمني در مقابل آتش استاندارد ها و اسنادي را وضع و منتشر مي كند.NFPA و استاندارد هايش در مقايسه با ساير سازمان هاي مشابه، بسيار ارجحيت دارند و از اين رو هم تمام سازمان هاي مشابه نيز به استاندارد هاي آن ها احترام مي گذارند و به عنوان يك مرجع مي شناسند.

به دو دليل زير اغلب سازندگان بوستر پمپ هاي آتش نشاني سعي مي كنند كه از استاندارد هاي NFPA تبعيت نمايند اين دو دليل عبارتند از :

  1. قابل احترام ترين و سخت گيرانه ترين استاندارد جهان در اين زمينه استاندارد NFPA مي باشد.
  2. از اين استاندارد معمولا سازندگان تجهيزاتي مثل توليد كنندگان آب پاش هاي اتوماتيك، كابين هاي آتش و سيستم هاي خاموش كننده تبعيت مي كنند، و هيچ گونه عدم انطباقي در كاركرد تجهيزات در صورت ساخت بوستر پمپ ها مطابق با اين استاندارد بوجود نمي آيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۶:۲۹ ] [ behzad moghtader ]

مشخصات فني چمن زن برقي GGP سري AL1 42 E

اين دستگاه با الكتروموتور ۱۸۰۰W شركت GGP-ALpina ايتاليا ،براي فضاهاي سبز كمتر از ۱۰۰۰ متر مربع مناسب مي باشد.از خصوصيات برجسته چمن زن برقي ۱۸۰۰ وات ،داشتن تعادل فوق العاده در زمين هاي شيب دار مي باشد كه دليل اين تعادل خوب هم چرخ هاي بلند آن است.يكي از مشكلات چمن زن ها مشخص نبودن پر شدگي سبد آن ها مي باشد.كه شركت آلمينا در اين محصول با نصب مانيتور سبد ،توانسته است كه اين مشكل را برطرف كند.وديگر نياز نيست كه كاربر مدام سبد چمن را چك نمايد و مي تواند با خيالي آسوده تا پر شدن كامل سبد به كار خود به طور مداوم ادامه دهد وهنگامي كه مانيتور هشدار داد اقدام به تخليه سبد كند.

جهت كسب اطلاع از قيمت انواع تيلر باغي با برند GGP ايتاليا مي توانيد با كارشناسان فروش ما در صنعت فا تماس بگيريد .

چمن زن برقي AL1 42 E

منبع قدرت: الكتروموتور ۱۸۰۰W

مكانيزم برش : داراي جمع كننده و تخليه عقب

نحوه تنظيم ارتفاع: مركزي

مقدار عرض برش: ۴۲ سانتي متر

مقدار ارتفاع برش : داراي شش حالت از ۲۵ تا ۷۵ ميلي متر

نوع سبد چمن : از جنس پلاستيك به ظرفيت ۵۰ ليتر

اندازه ي چرخ: ۱۵۰-۲۵۰ ميلي متر

مقدار وزن خالص دستگاه : ۱۳ كيلوگرم

نوع دسته : مسطح همراه با سويچ ايمني و قفل

 


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۱:۲۹ ] [ behzad moghtader ]

تقسيم بندي پمپ ها  

تقسيم بندي پمپ ها : يكي از دستگاه هايي كه براي تبديل انرژي مكانيكي به انرژي هيدروليكي مورد استفاده قرار مي گيرد پمپ است كه اين كار را انجام مي دهد و نتيجه آن هم باعث افزايش انرژي پتانسيل ( فشار سيال عبوري از پمپ) و يا انرژي جنبشي (سرعت سيال و انتقال سيال) مي شود. در تقسيم پمپ ها بايد بگوييم كه در صورت كلي پمپ ها به دو رده پمپ هاي ديناميكي و پمپ هاي جابجايي مثبت تقسيم مي گردند .

ليست قيمت انواع پمپآب خانگي و صنعتي : قيمت پمپ

پمپ هاي ديناميكي : به پمپ هايي كه در آن ها انتقال انرژي به سيال به صورت ديناميكي صورت مي گيرد پمپ هاي ديناميكي مي گويند

پمپ هاي جابجايي مثبت : پمپ هايي كه سيال توسط آنها جابجا مي شود را پمپ هاي جابجايي مثبت مي گويند.

نحوه انتقال انرژي به سيال در واقع عمده تفاوت اين دو نوع پمپ است. ما در اين مبحث با يك مثال ساده تمايز اين دو نوع پمپ را براي شما بيان مي كنيم.

مثالي كه براي شما بيان مي كنيم بسيار ساده و قال فهم است به طور مثال فرض كنيد كه قرار باشد تا تكه سنگي از سطح زمين به ارتفاع ١٠ متري انتقال داده شود. و اين عمل بايد به دو طريق انجام بگيرد.

روش اول : بستن سنگ به يك تكه نخ و چرخاندن و رها كردن ناگهاني آن سنگ به ارتفاع مورد نظر پرتاب كرد روش دوم : از طريق جا به جا كردن سنگ به طور مثال با استفاده از پلكان به ارتفاع ١٠ متري مي توان كه منتقل كرد.

دانستيم كه براي اين عمل در هر دو روش به سنگ انرژي خاصي به صورت پتانسيل داده مي شود اما اتفاقي كه در روش اول صورت مي گيرد به صورت ديناميكي (سرعت) است و در روش دوم هم به صورت جابجايي كه در نهايت هم سنگ به ارتفاع مورد نظر خودش منتقل مي شود.

فهرست مطالب

تقسيم بندي پمپ ها

ما در جدول زير و در تقسيم بندي مشخص شده نشان مي دهيم كه در صنعت از دو رده پمپ هاي ديناميكي و جابجايي مثبت انواع مختلفي وجود دارد كه هر كدام هم كاربرد هاي بسياري را در صنعت دارد.

انواع پمپ ها

  • ديناميكي
  • توربو پمپ ها (سانتريفوژ) جريان شعاعي
  • جريان مخلوط
  • جريان محوري
  • جابجائي مثبت مخصوص انژكتور
  • رفت و برگشتي پيستوني
  • ديافراگمي
  • دوار دنده اي
  • پره اي
  • پيچي
  • پمپ هاي گريز از مركز

كاربرد پمپ هاي گريز از مركز

از اين نوع پمپ بيشتر به دلايلي مثل داشتن كاربرد گسترده، هزينه پايين، و نگهداري راحت و تعميرات آسان، در واحد هاي صنعتي استفاده مي شود . براي انتقال آب و ساير سيالات سبك از اين پمپ ها بيشتر استفاده مي شود . معمولا مي توان كه براي پمپاژ دو قاب، خمير و تراش هاي چوب و يا مواد سنگين ديگر از اين پمپ هاي مزبور استفاده كرد. اما نكته مهم اين كه اين مواد بايد شرايط خاصي را هنگام پمپاژ داشته باشند. بايد پروانه هايي با اندازه و اشكال متفاوت وجود داشته باشد تا پمپ هاي استاندارد مواد سنگين را نيز بتوانند انتقال دهند.

مهم ترين علتي كه باعث شده تا كاربرد پمپ هاي گريز از مركز تا اين حد گسترش پيدا كند اين است كه در حين تعميز پمپ ها معمولا پس از پياده كردن لوله ها و بدنه پمپ ، كار بر روي قسمتهاي داخلي آن نسبتا ساده است و همان طور كه گفتيم همين سادگي تعميرات و نياز اندك به نگهداري و تعميرات باعث شده است كه كاربري بيشتري داشته باشد.

طرز كار پمپ

در واقع كار اين پمپ بر اساس نيروي گريز از مركز است. با وارد شدن به دهانه ورودي يا بخش مركزي پمپ ماده در اثر چرخش پره ها به طرف بيرون رانده مي شود . و مقدار حركت سيال از آنجا كه سرعت سيال در لبه بيروني پروانه بيشتر است افزايش مي يابد. و در اين صورت است كه با ورود سيال بيشتر به داخل پمپ، در بدنه پمپ كه در بر گيرنده پروانه پمپ است مقدار حركت سيال افزايش مي يابد و سپس با فشار از دهانه خروجي پمپ سيال به بيرون رانده مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۸:۱۵ ] [ behzad moghtader ]

موتور برق المكس ژاپن | ELEMAX

موتور برق المكس ژاپن با مصرف سوخت بنزيني و گازوئيلي و قيمت مناسب در انواع مسافرتي و كيفي و سري ۲kav تا ۵kav با صنعت فا تماس بگيريد   : شركت SAWAFUJI ELECTRIC CO., LTD در سال ۱۹۰۸ توسط Mr.Chuzo Sawafuji در ژاپن تاسيس شد اين شركت يك شركت توليد كننده انواع موتور برق , ژنراتور , و ساير دستگاه هاي الكتريكي مي باشد و يكي از برند هاي معروف در بازار صنعت جهان مي باشد . اين شركت فعاليت خود را بر پايه سه محصول زير شروع كرد.

شماره ۱: دستگاه هاي الكتريكي خودرو براي وسايل نقليه بزرگ تجاري (كاميون و اتوبوس)

شماره ۲: ژنراتورهاي موتور (تا ۲۵ كيلووات)، مبدل ها، دستگاه هاي كنترل براي ژنراتورها.

شماره ۳: يخچال برقي سيار AC / DC با نام تجاري “Engel”

شركت SAWAFUJI ELECTRIC CO., LTD تا به امروز سعي كرده است تا نام تجاري خود را هميشه به عنوان يك توليد كننده پيشرو در بالاترين سطح جهاني حفظ كند و از طرفي توليد انواع محصولات الكتريكي با كيفيت و مصرف پايين انرژي به همراه راندمان بالا و طول عمر زياد هدف اصلي شركت SAWAFUJI ELECTRIC CO., LTD بوده است . شركت صنايع Sawafuji Electric Ltd ELEMAX نام اصلي توليد كننده نام تجاري است و در حال حاضر به صنعت، اجاره، ساخت و ساز و مشتري حرفه اي كه نياز به كيفيت بالا در جهان عرضه مي شود.

موتور برق المكس

ويژگي هاي برتر موتور برق هاي گازوئيلي المكس ژاپني

موتور برق ژاپني برند المكس خواستاران زيادي دارد و اين نشان از كاركرد درست و عالي محصولات المكس است . نمي توان منكر اين نيز شويم كه موتور برق هاي ژاپني با هر بندي در بازار دنيا به ويژه بازار ايران حرف اول رو مي زنند . برخي از ويژگي هاي موتور برق المكس ژاپين در زير آمده است.

  • كيفيت بالاي محصول
  • وجود قطعات يدكي لازم در كنار پكيج محصول
  • طول عمر بالاي محصول در استفاده مداوم
  • قدرت و راندمان بالا
  • تنوع محصولات براي رفع نياز هاي كاربردي
  • خدمات پس از فروش مناسب

ويژگي هاي موتور برق مسافرتي المكس ژاپن

فناوري پيشرفته در طراحي و توليد

طراحي نوين چند قطبي و سرعت بالاي موتور و از طرف ديگه پايين آوردن حجم و وزن موتور موجب شده است تا يك موتور برق كيفي ؛ مسافرتي بسيار ايده آل توليد شود .

موتور هوندا ۴-stroke

استفاده از موتور هوندا با استاندارد صنعتي جهت قابليت اطمينان و دوام بالا در بطن سيستم تعبيه شده است كه با يك استارتر جهت توقف در عقب موتور برق مسافرتي راه اندازي مي شود.

از ديگر ويژگي هاي موتور المكس پرتابل مي توان به طول عمر بالا در مصرف متداوم و طولاني مدت اشاره كرد. همچنين سطح ايجاد صداي بسيار پايين از برتري هاي اين موتور برق كيفي است. اين حالت منحصر به فرد براي حالت سكوت SHX1000 طراحي شده و سطح صداي بسيار پايين را با ۳/۴ بار فراهم مي كند.

حجم كم و سبك وزن بودن

وزن SHX1000 فقط ۱۳٫۶ كيلوگرم است، SHX2000 تنها ۲۱ كيلوگرم وزن دارد، كمتر از نصف وزن ژنراتور متعارف ظرفيت مشابه است.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۵:۳۰ ] [ behzad moghtader ]

گريس صنعتي كلوبر

گريس صنعتي كلوبر , كلوبر گريس صنعتي جديد سازگار با محيط زيست خود را معرفي كرد :  جديدا شركت روانكارهاي كلوبر آلمان (kluber Lubricaation ) به منظور اتصال كوپلينگ تفنگ و بارج (ATB ) روانكاري را معرفي كرده كه با محيط زيست كاملا سازگار مي باشد .

گريس صنعتي كلوبر

Kluberbio AM 12-501 كه با استاندارد EAL توليد مي گردد يك گريس كلوبر چسبناك مي باشد . معمولا از گريس كلوبر چسبناك به طور مخصوص در بلبرينگ هاي بزرگ و عظيم و همچنين در كانكتورها كه در سيستم هاي اتصال ATB مورد اسيتفاده قرار مي گيرد , طراحي شده است . دراين نوع گريس ( گريس كلوبر ) به منظور چسبندگي و همچنين مقاومت در برابر آب و همينطور در برابر مواد افزودني هاي گوناگون و متفاوت و مخصوص به منظور اينكه خورگي و فرسودگي كاهش يابد , از غليظ كننده ي آلومينيومي پيشرفته استفاده شده است .

ليست قيمت روز انواع روغن صنعتي : فروش روغن صنعتي

اين روغن با ويژگي هاي استاندارد داراي مقاومت ايده ال در برابرشستشوي آب و همچنين استفاده از اسپري , سيستم اتصال ATB از توليد كنندگان اصلي و با اعتبار تجهيزات به منظور پمپاژ و در برابر خورگي حفاظت كرده و همچنين با قابليت حمل بار برابري مي كند .

به غير از روغن صنعتي كلوير ،  گريس كلوبر , Kluberbio AM 12-501 با تطبيق قرار دادن شرايط خود با شرايط عمومي از آژانس حفاظت از محيط زيست ايالت متحده ( EPA ) مجوز ۲۰۱۳ را به منظور تجزيه ي زيستي , سمي بودن و حداقل زيست محيطي مي باشد , دريافت كرده است . اين روغن براي حفظ محيط زيست به عنوان يك روان كننده ي ايده ال و مناسب بسيار قابل قبول مي باشد .

همچنين امكان دارد كه مصرف كننده ها توانايي مصرف فعلي روان كننده ها ي خود را مطابق با عملكرد روغن پايه ي كاملا سنتتيك – غليظ كننده ي آلومينيومي را نداشته و همچنين مواد افزودني كه در اين روغن گريس موجود است باعث مي شود كه مصرف كننده در وقت و هزينه هاي خود صرفه جويي چشمگيري داشته باشد .
شركت بازرگاني روغنكار , نماينده ي رسمي كلوبر در ايران آماده ي ارائه ي خدمت و عرضه ي انواع گريس كلوبر ها و روانكارهاي صنعتي كلوبرهاي گوناگون به ايرانيان عزيز مي باشد .

جهت كسب اطلاعات بيشتر  از قيمت انواع گريس با ما تماس بگيريد : گريس


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۶:۳۱ ] [ behzad moghtader ]

روغن صنعتي اسو

روغن صنعتي اسو | esso : نامي آشنا و مطمئن براي افرادي كه در زمينه روانكار ها و روغن صنعتي فعاليت دارند. اين شركت آمريكايي در سال ۱۹۹۱ تاسيس شده و اغلب فعاليت آن در زمينه توليد روغن موتور هاي مرغوب و باكيفيت در جهان است . ناگفته نماند كه اين شركت به عنوان زير مجم.عه اي از روغن موبيل بوده و از اين جهت برخي از افراد اين محصول را با نام موبيل نيز ميشناسند.

روغن صنعتي اسو esso

روغن صنعتي اسو esso

روغن صنعتي اسو esso

شركت موبيل محصولات خود را به سه برند روانه بازار مي كند :

  • اسو esso
  • اكسان OXANE
  • موبيل Mobil

كه در اين ميان برند اسو به صورت خاصي روي روغن موتور تمركز داشته است. داشتن كيفيت بسيار بالا در اين محصول ، آن را تبديل به يكي از بهترين محصولات موجود در بازار كرده است كه در ايران نيز مشتريان خاص خود را دارد. اخيرا به دليل بروز برخي از تحريم ها ، برخي از اين محصولات به صورت مستقيم وارد ايران نشده و شركت شمي ماهان از طريق بازار ثانويه اقدام به واردات محصولات اين برند نموده است.

خريد , فروش و قيمت روغن صنعتي اسو esso

جهت كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با محصولات روغن صنعتي اسو esso ، دريافت ليست قيمت و سفارش محصولات مورد نظر ، مي توانيد با كارشناسان فروش ما در شركت روانكار ماهان تماس حاصل فرماييد.

ديگر فعاليت هاي شركت اسو

اين شركت در حوزه هاي محصولات و فراورده هاي نفتي شروع بكار كرده و بعد از توليد سوخت هواپيما ، اقدام به توليد روانكار ها و روغن هاي صنعتي كرد . لازم به توضيح است توليد فراورده هاي نفتي مانند بنزين و گازوئيل ، هم اكنون نيز توسط اين شركت انجام شده و در برخي از نقاط امريكا و انگليس داراي جايگاه هاي سوخت اختصاصي مي باشد . همينطور كيفيت بنزين و گازوئيل و ساير فراورد هاي سوختي ارائه شده در اين جايگاه هاي سوخت نيز داراي كيفيت به مراتب بالاتري از سوخت هاي معمولي مي باشند.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۴:۰۱ ] [ behzad moghtader ]

روغن صنعتي توتال

روغن صنعتي توتال | TOTAL : شركت بازرگاني روانكار شيمي ماهان سالهاست كه در عرضه و پخش محصولات روغن صنعتي توتال ( TOTAL) و گريس توتال مشغول به فعاليت است . كمپاني توتال از شركت هاي بزرگ نفت و گاز در جهان است كه در سال ۱۹۲۴ تاسيس شده است . اين شركت بزرگ جهاني در بيش از ۴۰ كشور در جهان شعبه دارد كه تعداد كارمندان اين شركت به يش از ۹۵۰۰۰ نفر هم مي رسد .

روغن صنعتي توتال TOTAL

روغن صنعتي توتال TOTAL

شركت روغن TOTAL همراه با شركت هاي بزرگ جهان از جمله بي پي , شورون , موبيل , رويال داچ شل كه به عنوان شركت هاي بزرگ نفتي در جهان شناخته شده اند مشغول توليد روغن صنعتي با كيفيت هستند كه محصولات خود را به كل دنيا عرضه مي كنند .

از فعاليت هاي شركت روغن توتال ( TOTAL )

  • توليد نيروي برق
  • اكتشاف نفت
  • توليد نفت خام
  • توليد و اكتشاف گاز طبيعي
  • احداث خط لوله
  • توليد و احداث پالايش روغن صنعتي

توليد گريس صنعتي

از بزرگترين شركت هاي توليد كننده ي روغن هاي صنعتي و روغن هاي صنايع دريايي مي توان به شركت توتال اشاره كرد كه در كشورمان ايران نيز از بزرگترين عرضه كننده هاي روغن هاي صنعتي مي توان به شركت روغن توتال اشاره كرد كه نماينده هاي زيادي را در داخل كشور دارد كه يكي از نمايندگان عرضه روغن صنعتي توتال شركت روانكار شيمي ماهان است كه مشغول به فعاليت در اين عرصه است .

شركت بازرگاني روانكار شيمي ماهان به عنوان نماينده ي رسمي شركت TOTAL در ايران و با عنوان وارد كننده ي روغن هاي صنعتي اين شركت افتخار همكاري با شركت هاي بزرگ در داخل كشور به پخش صنايعي چون : صنايع غذايي , صنايع دارويي و داروسازي , خودروسازي , توليد و ذوب كردن فلزات , صنايع درايي , هوايي , نظامي , نساجي , كشاورزي و … است . اين شركت آماده ي ارائه خدمات شركت توتال به عنوان يك نماينده ي رسمي به سراسر كشور است


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۱:۲۴ ] [ behzad moghtader ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب