كلينيك ليزرموهاي زائد , كلينيك ليزر مو , ليزر موهاي زائد , قيمت ليزر مو
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
پيوندهای روزانه
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 535
دیروز : 38
افراد آنلاین : 7
همه : 14012

تقسيم بندي پمپ ها  

تقسيم بندي پمپ ها : يكي از دستگاه هايي كه براي تبديل انرژي مكانيكي به انرژي هيدروليكي مورد استفاده قرار مي گيرد پمپ است كه اين كار را انجام مي دهد و نتيجه آن هم باعث افزايش انرژي پتانسيل ( فشار سيال عبوري از پمپ) و يا انرژي جنبشي (سرعت سيال و انتقال سيال) مي شود. در تقسيم پمپ ها بايد بگوييم كه در صورت كلي پمپ ها به دو رده پمپ هاي ديناميكي و پمپ هاي جابجايي مثبت تقسيم مي گردند .

ليست قيمت انواع پمپآب خانگي و صنعتي : قيمت پمپ

پمپ هاي ديناميكي : به پمپ هايي كه در آن ها انتقال انرژي به سيال به صورت ديناميكي صورت مي گيرد پمپ هاي ديناميكي مي گويند

پمپ هاي جابجايي مثبت : پمپ هايي كه سيال توسط آنها جابجا مي شود را پمپ هاي جابجايي مثبت مي گويند.

نحوه انتقال انرژي به سيال در واقع عمده تفاوت اين دو نوع پمپ است. ما در اين مبحث با يك مثال ساده تمايز اين دو نوع پمپ را براي شما بيان مي كنيم.

مثالي كه براي شما بيان مي كنيم بسيار ساده و قال فهم است به طور مثال فرض كنيد كه قرار باشد تا تكه سنگي از سطح زمين به ارتفاع ١٠ متري انتقال داده شود. و اين عمل بايد به دو طريق انجام بگيرد.

روش اول : بستن سنگ به يك تكه نخ و چرخاندن و رها كردن ناگهاني آن سنگ به ارتفاع مورد نظر پرتاب كرد روش دوم : از طريق جا به جا كردن سنگ به طور مثال با استفاده از پلكان به ارتفاع ١٠ متري مي توان كه منتقل كرد.

دانستيم كه براي اين عمل در هر دو روش به سنگ انرژي خاصي به صورت پتانسيل داده مي شود اما اتفاقي كه در روش اول صورت مي گيرد به صورت ديناميكي (سرعت) است و در روش دوم هم به صورت جابجايي كه در نهايت هم سنگ به ارتفاع مورد نظر خودش منتقل مي شود.

فهرست مطالب

تقسيم بندي پمپ ها

ما در جدول زير و در تقسيم بندي مشخص شده نشان مي دهيم كه در صنعت از دو رده پمپ هاي ديناميكي و جابجايي مثبت انواع مختلفي وجود دارد كه هر كدام هم كاربرد هاي بسياري را در صنعت دارد.

انواع پمپ ها

  • ديناميكي
  • توربو پمپ ها (سانتريفوژ) جريان شعاعي
  • جريان مخلوط
  • جريان محوري
  • جابجائي مثبت مخصوص انژكتور
  • رفت و برگشتي پيستوني
  • ديافراگمي
  • دوار دنده اي
  • پره اي
  • پيچي
  • پمپ هاي گريز از مركز

كاربرد پمپ هاي گريز از مركز

از اين نوع پمپ بيشتر به دلايلي مثل داشتن كاربرد گسترده، هزينه پايين، و نگهداري راحت و تعميرات آسان، در واحد هاي صنعتي استفاده مي شود . براي انتقال آب و ساير سيالات سبك از اين پمپ ها بيشتر استفاده مي شود . معمولا مي توان كه براي پمپاژ دو قاب، خمير و تراش هاي چوب و يا مواد سنگين ديگر از اين پمپ هاي مزبور استفاده كرد. اما نكته مهم اين كه اين مواد بايد شرايط خاصي را هنگام پمپاژ داشته باشند. بايد پروانه هايي با اندازه و اشكال متفاوت وجود داشته باشد تا پمپ هاي استاندارد مواد سنگين را نيز بتوانند انتقال دهند.

مهم ترين علتي كه باعث شده تا كاربرد پمپ هاي گريز از مركز تا اين حد گسترش پيدا كند اين است كه در حين تعميز پمپ ها معمولا پس از پياده كردن لوله ها و بدنه پمپ ، كار بر روي قسمتهاي داخلي آن نسبتا ساده است و همان طور كه گفتيم همين سادگي تعميرات و نياز اندك به نگهداري و تعميرات باعث شده است كه كاربري بيشتري داشته باشد.

طرز كار پمپ

در واقع كار اين پمپ بر اساس نيروي گريز از مركز است. با وارد شدن به دهانه ورودي يا بخش مركزي پمپ ماده در اثر چرخش پره ها به طرف بيرون رانده مي شود . و مقدار حركت سيال از آنجا كه سرعت سيال در لبه بيروني پروانه بيشتر است افزايش مي يابد. و در اين صورت است كه با ورود سيال بيشتر به داخل پمپ، در بدنه پمپ كه در بر گيرنده پروانه پمپ است مقدار حركت سيال افزايش مي يابد و سپس با فشار از دهانه خروجي پمپ سيال به بيرون رانده مي شود.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۸:۱۵ ] [ behzad moghtader ]
{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب